Waar vind ik mijn polisnummer Univé?

Waar vind ik mijn polisnummer Univé?

Heeft u een Univé-verzekeringspakket, dan vindt u uw polisnummer rechtsbovenaan op uw verzekeringspakketoverzicht, direct boven de afgiftedatum.

Is klantnummer hetzelfde als polisnummer Univé?

Belangrijk: op je polisblad zorgverzekering staat vaak ook je klantnummer, dit is een ander nummer dan je polis nummer en het is dus belangrijk om deze niet met elkaar te verwarren.

Waar vind ik mijn polisblad Univé?

Uw polisblad vindt u in Mijn Univé via ‘Mijn verzekeringen’ en de link Polisoverzicht. Of in de app op het tabblad ‘Documenten’ (als ‘pakketpolisblad’). Bent u een zakelijke klant? Bekijk dan uw polisblad in Mijn Univé Zakelijk.

Is je polisnummer en relatienummer?

Het polisnummer wordt ook wel het relatienummer genoemd.

Wat is een polisnummer VGZ?

Uw officiële, wettelijke bewijs is uw polisblad, maar u heeft dit bijna nooit nodig. Op uw polisblad staat welke verzekering u heeft. Deze informatie staat ook in de VGZ Zorg app en in Mijn VGZ. In de VGZ Zorg app vindt u ook informatie die ook op een EHIC (Europese zorgpas) staat.

Waar vind ik mijn polisnummer Zorg en Zekerheid?

Download de app. Op zoek naar jouw relatienummer? Op je zorgpas in de Zorg en Zekerheid app of in MijnZZ (via ‘Gegevens’) vind je jouw relatienummer.

Wat is het polisblad?

Het polisblad is het bewijs dat u bij ons verzekerd bent voor zorgkosten. Op het polisblad staan uw persoonlijke gegevens en uw klantnummer (ook wel het polisnummer of verzekeringsnummer genoemd). En u vindt er hoeveel premie u betaalt en hoe u bij ons betaalt.

Is relatienummer hetzelfde als klantnummer?

‘Klant’ en ‘relatie’ overlappen elkaar deels