Waar vind ik mijn UvAnetID?

Waar vind ik mijn UvAnetID?

Je UvAnetID staat vermeld in de welkomstbrief die je per mail krijgt toegestuurd nadat je je hebt ingeschreven bij de UvA . Vul bij ‘privĂ©-e-mailadres’ het e-mailadres in dat je bij Studielink hebt opgegeven. Activeer het UvAnetID niet op een mobiele telefoon. Je UvAnetID is niet hetzelfde als je studentnummer.

Wat kun je met een collegekaart?

om je te legitimeren voor onderwijs en studiecentra op alle HvA-locaties. om je te legitimeren bij online toetsen. om boeken te lenen bij de hogeschool- en universiteitsbibliotheek. om toegang te krijgen tot fietsenstallingen en parkeergarages.

Wat is je UvA mail adres?

Zodra je definitief bent ingeschreven aan de UvA, ontvang je een UvA-e-mailadres (voornaam.achternaam@student.uva.nl).

Is de UvA matching verplicht?

UvA Matching (ook wel studiekeuzecheck) is een verplicht onderdeel van de inschrijving voor een bacheloropleiding. De student maakt kennis met de studie en het onderwijs, nog voordat de studie echt aanvangt. Dit vergroot de kans dat een student straks succesvol is in de gekozen opleiding.

Hoe weet ik wat mijn studentnummer is?

Je studentnummer staat op de bevestigingsbrief van je opleiding achter Kenmerk. Je vindt dit rechts bovenaan. Je vindt dit nummer ook onderaan de mail met de uitnodiging voor de kennismaking en in de startmail (die je ontvangt na plaatsing op de opleiding).

Waar krijg je korting als student?

Bekende elektronica webshops als MediaMarkt, Apple en Fnac geven kortingen aan studenten. Vaak is dat mits het vertonen van je studentenkaart. Maar even goed vind je online leuke deals als student, bij deze webshops. Bij Amazon heb je zelfs zoiets als Prime Student.

Welke kortingen krijg je als student?

Kortingen met je studentenkaart Een studentenkaart biedt vaak ook heel wat bijkomende voordelen. In de fitness, in winkels, in snackbars, in restaurants, in bioscopen, in het theater, in musea, in het zwembad, in het reisbureau en nog op andere plaatsen gelden vaak speciale tarieven voor studenten.

Hoelang heb je recht op gratis ov?

U krijgt maximaal 7 jaar (84 maanden) reisproduct. Ook maanden waarin u nog geen 18 was, maar wel het reisproduct had, tellen mee. Hebt u al eerder studiefinanciering of reisproduct gehad voor mbo 3 of 4? Dan gaan deze maanden af van het totaal.

Wat als je UvA matching mist?

Als je na UvA Matching tot de conclusie komt dat de gekozen studie toch niet bij je past, dan kun je je nog aanmelden voor een andere UvA-opleiding.

Hoe werkt UvA matching?

Bij UvA Matching volg je een programma, je bestudeert de studiestof en maakt een toets, waarna je een advies krijgt van de opleiding. Zo test je of de opleiding echt bij je past. Een goede keuze vergroot de kans dat je straks succesvol bent in je opleiding.