Waar vind ik studio voor makers?

Waar vind ik studio voor makers?

Waar kun je studio voor makers vinden? OF ga bovenaan je bedrijfspagina via “Meer” naar “Publicatietools” en vervolgens naar “Studio voor makers” onder het kopje “hulpmiddelen”. Het eerste wat je ziet is de startpagina met een soort dashboard.

Wat is Studio voor makers?

Studio voor makers biedt alle tools die je nodig hebt om effectief inhoud te plaatsen, inhoud te beheren, inkomsten met inhoud te genereren en de prestaties van inhoud bij te houden voor al je Facebook-pagina’s en Instagram-accounts.

Waar vind ik studio voor makers op Facebook?

Ga naar het tabblad Startpagina in het Facebook-gedeelte van Studio voor makers voor gepersonaliseerde tips, urgente meldingen en informatie over nieuwe producten en programma’s waarvoor je mogelijk in aanmerking komt.

Hoe werkt Creator studio?

Met Creator Studio heb je toegang tot al je Instagram/Facebook fotoberichten, video-, carrousel-, verhaal- en IGTV. Je typt je berichten, plaatst foto, video of carrousel, plaatst hashtags en voegt een locatie toe. Je ziet zelfs hoeveel tekstruimte je nog mag gebruiken in je bericht.

Hoe plan je een bericht op Facebook?

Als je een datum en tijd wilt instellen waarop je je bericht wilt plaatsen, klik je op het pijltje naast Publiceren en vervolgens op Bericht plannen. Selecteer vervolgens de gewenste tijd en klik op Bericht plannen.

Hoe kom ik bij advertentiebeheer op Facebook?

Ga naar Advertentiebeheer. Klik op Maken om aan de slag te gaan. Selecteer Accountoverzicht, Campagnes, Advertentiesets of Advertenties om je middelen te beheren of je resultaten te bekijken in aanpasbare kolommen.

Waarom doet mijn Facebook het niet?

Controleer eerst of je de nieuwste versie hebt van Facebook voor Android. Je app bijwerken: Ga naar de Play Store of download de nieuwste versie rechtstreeks vanaf Facebook. Als er een nieuwere versie van de Facebook-app is en je die nog niet gebruikt, kun je deze versie hier downloaden.

Hoe plan je Instagram posts?

Zo kun je Instagram posts inplannen: Tik linksboven in het scherm op de knop ‘Bericht maken’ en geef aan of het bericht voor Instagram of IGTV is bedoeld