Waar voetbalt Robbie Van de Graaf?

Waar voetbalt Robbie Van de Graaf?

Robbie van de Graaf – V.v. Acht.

Waar is Robbie van de Graaf geboren?

Robbie van de Graaf

Hoeveel geld heeft Robbie Van de Graaf?

Met inmiddels ruim 1,3 miljoen…

Waar woont Matthyas het Lam?

Matthy Het lam – Heesch, Noord-Brabant, Nederland | professioneel profiel | LinkedIn.

Waar komt de naam Raoul vandaan?

Raoul is afgeleid van Radolf. Radolf is een Germaanse naam die is opgebouwd uit de naamstammen ‘rad’ of ‘red’ en ‘olf’. Het eerste deel betekent ‘raad’, de betekenis van het tweede deel is ‘wolf’.

Hoe oud is Roel van de Bankzitters?

Hij is geboren is 1994 in Blaricum. Raoul heeft 3 youtube kanalen, 2 van hem zelf: Raoul (426.000) en FC Roelie (220.000), en 1 gezamenlijk YouTube kanaal, Bankzitters (473k), wat hij samen beheert met Matthyas het Lam, Robbie van de Graaf, Koen van Heest en Milo ter Reegen.

Hoe oud is Ezra het Lam?

Wat de kracht van zijn account is? “Het scheelt een hele hoop dat mijn broertje, Ezra, dezelfde leeftijd heeft als de meeste van mijn volgers. Hij is elf jaar en ik vraag hem wel eens wat hij zelf leuk zou vinden om te bekijken. Daardoor weet ik goed wat kinderen van zijn leeftijd van me verwachten.

Waar komt matthy vandaan?

Matthyas Het Lam

Waarom is Mark weg bij de bankzitters?

Begin 2020 verlieten Mark en Matthijs de Bankzitters, Matthijs stapte uit de Bankzitters omdat hij op dat moment 2 opleidingen deed en Mark omdat het niet meer in zijn straatje paste. De Bankzitters hebben ook een veed award gewonnen voor Beste nieuwkomer in 2019.

Wat is matthy zijn echte naam?

Matthyas Maarten het Lam (Ameide, 29 mei 1995), ook wel bekend onder zijn voormalige YouTube-naam Fifalosophy of als Matthy, is een Nederlandstalige YouTuber.