Waar woont Fred en Wilma?

Waar woont Fred en Wilma?

De hoofdpersonen Fred en Wilma wonen in een plaatsje genaamd Bedrock en in plaats van een hond heeft het stel een dinosaurus als huisdier. De buren van de familie, Barney en Betty Rubble, zijn bijna even populair geworden als de hoofdbewoners van Bedrock.

Hoe heet het huisdier van de Flintstones?

Fred en Wilma Flintstone, hun dochter Pebbles, hun huisdier Baby Puss en hun buren Barney, Betty en Bamm Bamm Rubble bevolkten vanaf 1960 zes jaar de nationale Amerikaanse tv-zender ABC.

Hoe heet de auto van de Flintstones?

Geen ‘yabba-dabba doo’ maar een stevige vloek heeft de eigenaar van een stripwinkel in Sacramento uitgeschreeuwd toen hij moest vaststellen dat de replica van zijn Flintstones-auto werd gestolen.

Hoe heten de kinderen van de Flintstones?

De familie Flintstone is een fictief gezin uit de prehistorie. Het gezin bestaat uit Fred Flintstone, zijn vrouw Wilma en hun dochter Pebbles. Ze hebben twee huisdieren: een dinosaurus genaamd Dino en een sabeltandtijger met de naam Baby Puss.

Hoe heet het zoontje van Betty en Barney Rubble de buren van de Flintstones?

Dat zijn The Flintstones, een moderne familie uit het stenen tijdperk die de kijker vermaakt met een knipogende kijk op de oertijd. En dan zijn er de buren. Daar is Barney Rubble de man, maar heeft echtgenote Betty de broek aan. Hun geadopteerde zoon Bamm-Bamm, een kleuter, is onwaarschijnlijk sterk.

Wat roept Fred Flintstone?

Fred Flintstone werd onder meer bekend door de kreet die hij slaakt als hij erg opgewonden is: “Yaba Daba Doo!”. De televisieserie werd tot 1966 uitgezonden door ABC. Daarna is de serie wereldwijd echter nog veelvuldig uitgezonden.