Waar woont Niles Vandenberg?

Waar woont Niles Vandenberg?

Bruisende Amsterdam. De drummer liet een hypotheek vestigen van 1.774.500 euro. Op zijn oude woning in Noordwijk maakte hij in drie jaar tijd 1,3 miljoen euro winst. Nu neemt Niels dus zijn intrek in de woning met vier slaapkamers gelegen in het bruisende Amsterdam.

Wie van Kensington woont in Noordwijk?

Niels van den Berg, drummer van de groep Kensington, zal nog altijd denken hoe het mogelijk is dat hij zijn villa in Noordwijk aan de Meilandjes heeft weten te verkopen voor 2,7 miljoen en daarmee een vette 1,3 miljoen euro winst wist te maken in drie jaar tijd.

Waar wonen de leden van Kensington?

Casper: Utrecht en Noordwijk. Niles: Ik kom uit Noordwijk, maar de rest uit Utrecht. Dus ik ben import. Casper: We profileren onszelf niet per se als Utrechtse band, maar we zijn het eigenlijk wel.

Hoe heet de drummer van Kensington?

VIDEOKensington-drummer Niles Vandenberg wist al snel dat zijn villa in Noordwijk verkocht zou worden aan de familie Meiland.

Waar woont Casper Starreveld?

Aanwinst voor Utrecht Nieuw gebouwd, deels professioneel gerestaureerd, uiterst smaakvol en optimaal comfortabel met zelfs de mogelijkheid tot inpandig parkeren en dit alles op een prachtige plek midden in het historische Museumkwartier. Een nieuwe vorm van wonen is gecreëerd, een aanwinst voor onze stad. ‘

Waar gaat de familie Meiland wonen in Noordwijk?

Het duurde een half jaar, maar Erica en Martien Meiland hebben op Goede Vrijdag eindelijk hun Noordwijkse villa verkocht. Wat góéééd! De twee Meilandjes vertoeven sinds eind 2021 al in hun nieuwe optrekje: Landhuis Duinwijk, gelegen tussen Noordwijk en Noordwijkerhout.

Wat is de prijs van Chateau Meiland?

Het is een kasteel uit 1870 van 950 vierkante meter met maar liefst tien slaapkamers, een zwembad, plus zes en een halve hectare grond. En dit alles staat nu voor een schamele 795.000 euro op Funda.

Wie heeft het huis van de Meilandjes gekocht?

De Chateau Meiland-sterren kochten daar de moderne woning van Kensington-drummer Niles Vandenberg. Ze betaalden er volgens RTL Boulevard toen 2.695.000 euro voor en het huis zou aan de nieuwe eigenaar voor 2.850.000 euro zijn verkocht.

Waarom is Kensington gestopt?

De reden is dat hij “een andere toekomstvisie” heeft. “Ik heb overal opgetreden waar ik wilde optreden. Ik heb alles meegemaakt wat ik mee moest maken.” Er is geen sprake van ruzie of onenigheid, staat in een verklaring op Instagram.

Wat is de grootste hit van Kensington?

Home Again is de grootste anthem die Kensington ooit maakte, een echte meezinger. Net voor Noorderslag 2013 werd het nummer verkozen tot 3FM Megahit.