Waar woont Peter Maffay?

Waar woont Peter Maffay?

‘Du’ staat in 1970 maar liefst zeven maanden genoteerd in de West-Duitse hitparade. Peter Maffay woont tegenwoordig in een boerderij op Mallorca.

Waar is Peter Maffay geboren?

Peter Maffay

Wie zingt het Duitse liedje du?

Du was de debuutsingle van Peter Maffay uit 1970. In januari van dat jaar werd het nummer op single uitgebracht. De single werd in 1970 een groot succes en is een van de grootste hits uit de jaren ’70.

Wie zingt het werd zomer?

Het werd zomer

Wat is de favoriete muziek van Duitsland?

Kenners delen hun favoriete Duitse muziek.

Wat is het vermogen van Rob de Nijs?

Na ruim 50 jaar carrière treedt hij nog steeds op. Want rijk is hij van de muziek niet geworden, zo vertelt hij in het Eén-programma “Buurman, wat doet u nu?”. “Ik heb even één miljoen op mijn rekening gehad, maar toen kwamen de belastingen langs en was het voorbij.” De Nijs heeft naar eigen schatting ongeveer 780 (!)

Waar gaat het liedje Frankfurt Oder over?

Bosse feat. De Zeeuwen spieken met Zoutelande bij onze oosterburen, want in 2011 veroverde ‘Frankfurt Oder’ in Duitsland al de liebe deutsche herzen en werd het een hit. De track gaat over het bescheiden bestaan van een stelletje dat blij met elkaar is.

Hoelang heeft Rob de Nijs al Parkinson?

Een interview met zanger Rob de Nijs en hoogleraar neurologie, Bas Bloem. Sinds enkele jaren heeft zanger Rob de Nijs de ziekte van Parkinson. Door daar open over te zijn, wil hij medepatiënten een hart onder de riem steken. Hij blijft optreden zolang hij het volhoudt en zijn publiek nog graag komt luisteren.

Wie schreef Banger hart?

Banger hart

Waar is het laatste concert van Rob de Nijs?

In de Ziggo Dome in Amsterdam was gisteravond het allerlaatste optreden van Rob de Nijs (79). De zanger heeft de ziekte van Parkinson, waardoor optreden lastiger wordt.