Waarom geen YouTube op Ziggo?

Waarom geen YouTube op Ziggo?

Sinds 15 augustus wordt de Youtube app op de Mediabox XL niet langer door Youtube ondersteunt. Dit betekent dat de Youtube app per 15 augustus wordt verwijderd. Hier heeft Ziggo geen invloed op, want Ziggo is afhankelijk van de beslissingen van Youtube.

Waar vind je de code van je tv?

De modelcode staat op de verpakkingsdoos of op de sticker aan de achterkant van je tv. Je kunt het ook vinden in het menu van je tv: 1 Toets de menu-knop van de afstandsbediening in. 2 Navigeer naar ‘Ondersteuning’.

Hoe kan je streamen op je tv?

Zorg dat je apparaat en televisie hetzelfde wifi-netwerk gebruiken. Open de app op je apparaat waar je vanuit wilt streamen . Druk het cast-icoon. Selecteer je naam van je televisie . Speel nu media af vanaf je apparaat.

Hoe installeer ik een app op een Samsung tv?

1 Gebruik de Home -knop om het Home-scherm weer te geven. Kies vervolgens “Apps”. Kies vervolgens het pictogram Search (Zoeken). 3 Navigeer naar de apps die je wilt toevoegen en kies vervolgens “Install” (Installeren).

Waarom kan ik geen apps downloaden op mijn Samsung tv?

Voer een softreset uit op de tv. Een softreset sluit de tv volledig af en start hem opnieuw op, in plaats van hem alleen maar in de stand-bymodus te zetten. Dit kan problemen oplossen die je mogelijk hebt met apps.

Waar vind ik de pincode van Ziggo tv?

Kies bovenaan voor Mijn Producten. Scroll omlaag en kies voor Zenders en Pincode herstellen. Klik op het tabje Reset mediabox pincode en vervolgens op Reset pincode . De Pincode wordt nu gereset naar 0000.

Hoe oud is mijn tv?

Het typenummer van een tv zegt meer dan je denkt. Zo kun je bij ieder merk achterhalen in welk jaar de tv op de markt is gekomen. En geeft het typenummer vaak informatie over het type tv (lcd, qled of oled) en de resolutie (full hd of ultra hd).

Wat is een tv pincode?

Voor sommige programma’s en wedstrijden heb je een pincode of een betaalcode nodig. Als je de TV-ontvanger voor de eerste keer aansluit, dien je een pincode en een betaalcode op te geven. Hier lees je hoe je de pincode en de betaalcode kunt wijzigen.

Hoe kan ik Ziggo streamen naar tv?

Open de Ziggo GO app op je smartphone of tablet en druk linksboven in de app op de menuknop. Druk op TV Kijken en kies vervolgens een zender. Druk vervolgens op het Chromecast of AirPlay icoon om het beeld naar je tv te streamen.

Heb je een Chromecast nodig bij een Smart TV?

Je kunt vaak ook casten naar een Smart tv zonder Chromecast. Deze televisies gebruiken soms de software van de Chromecast. Televisies met een ingebouwde Chromecast bestaan niet. Je streamt series van je mobiel of laptop naar de televisie doordat je beide apparaten met dezelfde internetverbinding verbindt.