Waarom heet Gordon Gordon?

Waarom heet Gordon Gordon?

Het is een nogal typisch Hollandse naam, die ook een stuk braver klinkt. Voluit heet Gordon totaal niet Gordon, maar: Cornelis Willem Heuckeroth. Hoe hij precies aan zijn inmiddels bekende bijnaam komt, is niet duidelijk. Maar hij heeft in de media nooit bekend gestaan als Cornelis.

Wat is er met Gordon Heuckeroth?

Gordon, die lijdt aan diabetes, was op eigen initiatief gestopt met insuline spuiten en moest dat vorige week bijna ‘bekopen met de dood’, zo schrijft de zanger en televisiemaker op Instagram. Daar deelt hij maandagochtend een update van zijn afvalproces. ‘Even een update… afgelopen maand was een moeilijke.

Wat is de echte naam van Fawry not Sawry?

“Hij doet zelfs mijn ideeën na”, sputterde Yvonne, die Fawry ‘een copycat’, ‘vuile slang’ en ‘een gedrocht’ noemde in diezelfde video. Fawry, die dus in het echt Farja heet, reageerde zelf ook weer op zíjn Instagram Stories. Hij schreef: ‘Deze vrouw heeft het voor de vierde keer op een rij over mij gehad.

Waar woont Gordon Heuckeroth?

Ook al telde Gordon Heuckeroth eind juli nog € 2 miljoen neer voor een luxe penthouse in het complex The Wave, in Amsterdam-Noord, is hij in Dubai aangekomen voor een frisse start. Samen met zijn nieuwe liefde Jeffrey, een knaap van 29 jaar jonger, huurt hij daar een appartement voor liefst € 40.000 per maand.

Heeft Gordon nog een hond?

Het jaar 2021 staat voor de zanger compleet in het teken van Toto. Het hondje reist gezellig met zijn baasje mee de wereld over in een comfortabel Gucci-tasje. Op de valreep van het jaar krijgt Toto een speelkameraadje: Rocco.

Met wie is Gordon samen?

Gordon, momenteel te zien als jurylid in K2 zoekt K3, is dus weer single. Nochtans zou hij in Dubai een nieuw leven beginnen met de 29 jaar jongere Jeffrey. Daar zou het koppel, dat nog maar enkele maanden samen was, een nieuwe start maken. De voortdurende aandacht van de Nederlandse media zou verleden tijd zijn.

Heeft Gordon diabetes?

Gordon deelde zijn bijna-doodervaring begin augustus op Instagram. Hij vertelde zijn volgers dat hij op eigen initiatief was gestopt met insuline en dat bijna moest ‘bekopen met de dood’. Omdat de zanger de laatste tijd enorm is afgevallen dacht hij dat daardoor ook zijn diabetes verdwenen was.

Waar woont Gordon in Dubai?

Gordon heeft eindelijk een ’thuis’ gevonden in Dubai Vóórdat hij iets op het oog had huurde hij een appartement in The Residences, Dorchester Collection – een wolkenkrabber met 39 high-end woningen op het Palm Jumeirah – voor maar liefst € 40 duizend per maand.

Hoe heet Josh V echt?

José Veldhuizen, die als kleuter thuis in Alphen haar eigen modeshowtjes opvoerde, is nu – vlak voor haar 30ste – in de modewereld bekend als Josh V: zakenvrouw, stijl-icoon en vlogger.

Wie is eigenaar van Rumag?

Danny Membre is eigenaar van RUMAG. RUMAG. is een Nederlands socialemediamerk en maakt sinds 2014 online content die vooral jongeren trekt. De grootste bekendheid werd geworven door het publiceren van slogans, met witte letters op zwarte achtergrond.