Waarom kan ik geen Big Brother kijken op Videoland?

Waarom kan ik geen Big Brother kijken op Videoland?

Net als vorig jaar zijn apps voor diverse Smart TV-internettelevisies en andere online apparaten niet geschikt om naar de livestreams van Big Brother te kijken. Dit ongeacht welke abonnementsvorm bij Videoland wordt gekocht.

Hoe laat Big Brother 2022 Videoland?

Met maar liefst 120 camera’s en bijna 50 microfoons in het huis en de tuin, volgt Big Brother zijn bewoners overal en altijd. De kijker kan vanaf maandag 3 januari 20.30 uur dagelijks meekijken bij RTL 5 én 24/7 bij Videoland.

Waar kan ik gratis Big Brother kijken?

Gratis Big Brother online kijken Ga hiervoor naar Big Brother op NLZIET en begin direct met je gratis proefperiode van 14 dagen.

Hoe kun je Big Brother volgen?

Big Brother is ook 24/24, 7/7 te volgen via het kanaal Play247 op de Telenet Digibox en via de livestream op GoPlay.

Wat is er mis met Videoland?

We hebben op dit moment een storing. Wij doen er alles aan om je snel weer naar je favoriete series en films te laten kijken!

Waarom Videoland niet streamen?

Verwijder de app, herstart het apparaat en download de Videoland app opnieuw. Zorg ervoor dat de telefoon / tablet voorzien is van de laatste versie van het besturingssysteem. Voor Android is dit minimaal 5.0 en voor iOS is dit minimaal 12. Dit kan je doen vanuit de instellingen van het toestel zelf.

Welke dag is Big Brother live?

Naast de reguliere dagelijkse uitzendingen kan je dit seizoen elke zaterdag om 20 uur de liveshow ‘Big Brother: Live’ volgen, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire.

Is er Big Brother op zondag?

Het programma wordt iedere werkdag én op zaterdag uitgezonden. Iedere donderdag is er een live show. Met NLZIET kun je op RTL 5 Big Brother live kijken op een device naar keuze.

Hoe kijk je live tv op Videoland?

Je vindt de livestreams op de startpagina in de Videoland-app, tussen het andere aanbod. Zenders van NPO of Talpa zijn niet te kijken. Behalve live tv-kijken kun je het huidige programma ook vanaf het begin starten.

Wat is de prijs van Big Brother?

De nieuwe serie van Big Brother lijkt nu vooral te fungeren als lokkertje voor Videoland waarvan een basisabonnement 4,99 euro per maand kost. Het format is inmiddels uitgezonden in 66 landen en wordt wereldwijd nog steeds door miljoenen kijkers gevolgd.