Waarom laadt mijn grafische rekenmachine niet op?

Waarom laadt mijn grafische rekenmachine niet op?

Mijn rekenmachine gaat niet aan of laadt niet op Verwissel de USB-kabel (standaard micro-USB-kabel) en de gebruikte USB-poort. Wacht een uur voor het opladen. Trek de stekker van je rekenmachine uit het stopcontact. Druk op de knop RESET op de achterkant van het apparaat met een paperclip.

Hoe laad je de TI-84 plus op?

De grafische rekenmachine TI-84 Plus CE-T Python Edition wordt geleverd met een oplaadbare batterij van TI. Bij gemiddeld gebruik gaat de oplaadbare batterij van TI naar verwachting twee weken mee na één volledige laadcyclus. Gebruik de USB-kabel of 220V lader om de rekenmachine op te laden.

Hoe weet je of je grafische rekenmachine vol is?

Met de Nederlandse examenstand aan is de grafische rekenmachine klaar voor het Nederlandse examen wiskunde. Alle instellingen zijn hiervoor klaargezet. De examenstand is zichtbaar via het oranje ledlampje op het apparaat en een oranje balk in het scherm.

Welke oplader grafische rekenmachine TI-84 Plus CE t?

Oplader 5V 1A en Oplaad Kabel 1 meter Voor Texas Instruments Grafische Rekenmachines o.a. TI-Nspire, TI-84 + Plus SE, TI-84 + Plus C, TI-84 + Plus CE, TI-84 + Plus SE.

Hoe lang gaat de batterij van een grafische rekenmachine mee?

Oplaadbaar, betaalbaar en milieuvriendelijk. Bij gemiddeld gebruik gaat de oplaadbare batterij van TI naar verwachting twee weken mee na één volledige laadcyclus. Gebruik de USB-kabel of 220V lader (inbegrepen) om de rekenmachine op te laden.

Hoe zet je grafische rekenmachine uit FX CG50?

Schakel de fx-CG50 UIT Houd de toetsen gemarkeerd met de letters NL (8b) ingedrukt.

Hoe zet je een grafische rekenmachine aan?

De grafische rekenmachine aanzetten Druk op Й. Er verschijnt een informatiescherm: Druk op А om door te gaan naar het hoofdscherm en dit informatiescherm niet meer te zien, de volgende keer dat u op Й drukt. -of- • Druk op Б om door te gaan naar het hoofdscherm.

Hoe zet je een TI 84 Plus CE T in het Nederlands?

Klik op de toets ‘MODE’ Vervolgens ga je helemaal naar beneden waar ‘LANGUAGE’ staat. Vervolgens ga je via de pijltjes naar de juiste taal. Geantwoord op 4-10-2021 om 14:29.

Hoe haal je de TI 84 Plus CE T uit Examenstand?

– Klik op TI DeviceExplorer – Open ‘List’ en sleep de lijst ‘L’ naar de desktop van uw computer. – Sleep daarna diezelfde lijst ‘L’ van uw desktop naar het scherm van TI-Connect en drop ‘m in het scherm. – De TI-84 Plus is nu weer uit de Examenstand.

Hoe lang blijft Examenstand?

De examenstand stopt automatisch na 12 uur en zet de machine terug naar de situatie van voor de examenstand. De input van tijdens het examen wordt gewist. De examenstand kan ook met een kabel beëindigd worden: Sluit de machine aan op een PC en sleep een (herkenbaar) bestandje naar de GR.