Waarom moet je 16 zijn voor Apple Pay?

Waarom moet je 16 zijn voor Apple Pay?

Apple geeft zelf aan: “Apple Pay is niet beschikbaar voor kinderen jonger dan 13 jaar. Leeftijd verschilt per land of regio.” Op iPhone kan een kind geen geboortedatum corrigeren – het is alleen-lezen. Volgens een tip op het Bunq-forum kun je via Apple Support de leeftijd van je kind wijzigbaar maken.

Kun je Apple Pay met Jongerenrekening?

De leeftijd (gebaseerd op de Apple ID van het kind) moet inderdaad 16 zijn wil je Pay voor je kind willen activeren. Apple staat niet toe dat je zelfstandig de huidige geboortedatum (het kind is nu dus 15 jaar of jonger) van de Apple ID van je kind wijzigt. Wel kan je dit doen mbv. Apple Support.

Hoe krijg je Apple Pay onder 16 jaar ABN?

U heeft een particuliere ABN AMRO bankrekening. U heeft de laatste versie van de ABN AMRO app. U heeft een geschikt apparaat voor Apple Pay (bekijk de complete lijst op Apple Support ) Uw apparaat is geüpdatet naar de nieuwste versie van iOS, watchOS of macOS.

Hoe oud moet je zijn voor Apple Pay ING?

Apple Pay is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar en met: Een iPhone SE, 6 of hoger en /of een Apple Watch of iPad, Een particuliere Betaalrekening (zakelijke rekeningen niet mogelijk)

Kan je Apple Pay als je 15 bent?

Als u uitlogt bij iCloud of uw toegangscode verwijdert, worden alle creditcards, betaalkaarten, prepaidkaarten, ov-kaarten en studentenkaarten van dat apparaat verwijderd. Kinderen die jonger zijn dan 13 jaar, kunnen Apple Pay niet gebruiken en kunnen geen kaart toevoegen in de Wallet-app.

Hoe werkt Apple Pay op iPhone 13?

Druk tweemaal op de zijknop. Wacht tot je standaardkaart verschijnt en kijk naar de iPhone om te authenticeren met Face ID of voer je toegangscode in. Houd de bovenkant van de iPhone op een paar centimeter van de contactloze kaartlezer totdat je het woord “Gereed” en een vinkje op het scherm ziet.

Hoe oud moet je zijn voor Apple Pay ABN Amro?

U kunt Apple Pay gebruiken als u een particuliere ABN AMRO klant bent met een betaalrekening, 16 jaar of ouder bent en een eigen iCloud-account zonder gezinsdeling gebruikt.

Wat is de minimale leeftijd voor een Apple ID?

Kinderen jonger dan 13 jaar kunnen zelf geen Apple ID aanmaken. (Deze leeftijd verschilt per regio.) Maar als u het gezinshoofd bent, kunt u een Apple ID voor uw kind aanmaken.

Kan je met een Passi Apple Pay?

Het toevoegen van je betaalpas of creditcard aan Apple Pay is veilig. Je bankgegevens worden namelijk níét opgeslagen op je toestel. Ze worden dus ook níét gedeeld wanneer je betaalt. Je kunt je digitale betaalpas of creditcard alleen gebruiken met Face- of Touch ID of je toegangscode.

Is Apple Pay gratis?

Nee. Apple rekent geen extra kosten voor het gebruik van Apple Pay in winkels, online of in apps.