Waarom verhoogt mijn Apple saldo niet?

Waarom verhoogt mijn Apple saldo niet?

Question: Q: Saldo verhogen via iDeal Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen. Heb je geprobeerd uit te loggen bij de App Store / iTunes, de iPad opnieuw op te starten en vervolgens weer in te loggen om te zien of dat je saldo ververst? Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen.

Hoe koop je opslag bij Apple?

Upgraden op een iPhone, iPad of iPod touch Ga naar ‘Instellingen’ > ‘[uw naam]’ > ‘iCloud’ > ‘Beheer opslag’ of ‘iCloud-opslag’. Tik op ‘Koop meer opslag’ of ‘Wijzig opslagabonnement’. Kies een abonnement en volg de instructies op het scherm.

Waarom Apple ID saldo verhogen?

Met het verhogen van je Apple ID-saldo kun je aankopen doen in de App Store en iTunes Store. Je hoeft er niet de deur voor uit en je kan zelf een bedrag selecteren. Je kan direct vanaf je iPhone, iPad of Mac het saldo van je Apple ID verhogen, ook wel het Apple accountsaldo genoemd.

Hoe App Store opwaarderen?

Wanneer je geen saldo meer hebt en je probeert een app te kopen, zal de App Store je vertellen dat je niet genoeg saldo hebt. Tik dan op “Saldo verhogen” en kies een aangepast bedrag wat precies overeenkomt met de prijs van de app, of in ieder geval met het verschil in saldo.

Hoe koop je opslag?

Open de Google Drive-app. op je Android -telefoon of -tablet. Tik linksboven op Menu. Instellingen. Tik op Opslag upgraden. Scroll omlaag en kies een ander opslagabonnement. Tik op Meer opties om andere abonnementen te bekijken. Kies de gewenste betaalmethode en tik op Abonneren.

Wat kost 50 GB iCloud?

50GB aan iCloud-opslag: 0,99 euro per maand. 200GB aan iCloud-opslag: 2,99 euro per maand. 2TB aan iCloud-opslag: 9,99 euro per maand.

Kan je meer GB op je iPhone zetten?

Het uitbreiden van je iPhone geheugen werkt op een iets andere manier dan bij de meeste Android-telefoons. Bij veel Android-smartphones is het zo gepiept: kwestie van een Micro SD-kaart in je telefoon steken en de klus is geklaard. Bij de iPhone kan dit niet.

Hoe betaal ik iCloud met iDEAL?

Open de App Store. Tik bovenin op je profielfoto of silhouet. Tik op je naam. Navigeer naar ‘Betaalinformatie. Kies voor ‘ iDEAL ‘ of ‘Bancontact’ Tik vervolgens op ‘Banken’ en kies je bank.

Wat kun je betalen met Apple ID?

Ga naar de App Store om apps en games te kopen of in-app aankopen te doen. Ga naar de iTunes Store, de Apple TV-app of Apple Books om onder andere muziek en films te kopen. Betaal voor abonnementen op Apple Music, Apple Arcade en Apple TV+. Of betaal voor abonnementen in apps via de App Store.

Hoe kan ik meer iCloud opslag kopen zonder creditcard?

Open de App Store op je iPhone of iPad, ga naar het tabblad ‘Vandaag’ en klik op je profielfoto. Kies vervolgens voor ‘Verhoog Apple ID Saldo’ en volg de stappen op het scherm. Met behulp van dit tegoed kun je ook je iCloud-opslag, Apple One en abonnementen zoals Apple Music betalen.