Waarom werkt mijn ANWB laadpas niet?

Waarom werkt mijn ANWB laadpas niet?

U heeft een probleem met uw laadpas. Het activeren lukt niet. Voor storingen aan een ANWB laadpas kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij de ANWB Alarmcentrale op telefoonnummer: 0592 – 39 08 75.

Welke app voor ANWB laadpas?

In de ANWB Onderweg-app vind je bijna alles wat je nodig hebt voor je autorit: actuele verkeersinformatie, tankstations én laadpalen, je kunt er je parkeergeld mee betalen of makkelijk een plekje vinden om gratis te parkeren en mocht je een keer pech hebben, dan kun je met één druk op de knop de hulp van de Wegenwacht …

Hoe werkt een digitale laadpas?

Download de Shell Recharge App gratis in de App Store of Google Play en maak een account aan. Ga in het menu naar ‘Account’, kies ‘Laadpassen’ en dan ‘Bestel een nieuwe laadpas’. Zodra je de laadpas hebt ontvangen, activeer je de pas via de app. Je kunt direct gaan laden!

Hoe betaal je met laadpas?

Stap 1. Sluit de laadkabel aan op jouw voertuig en de laadpaal. Stap 2 Scan jouw laadpas bij de laadpaal. (Elke laadpaal heeft een kaart/pas lezer, hier kun je jouw laadpas voorhouden, de laadpaal scant dan jouw laadpas).

Kan ik laden zonder laadpas?

Het is mogelijk om te laden zonder laadpas, bij de meeste laadpalen kun je gemakkelijk betalen met een laadpas en is de enige optie om te betalen met een laadpas. Toch zijn er ook laadpalen waarbij je bijvoorbeeld ook met jouw pinpas en/of betaalpas kunt betalen, vooral bij snelladers zoals Fastned is dit mogelijk.

Wat is de beste laadpas elektrische auto?

1. Shell Recharge (€ 73,55 per 200 kWh) Shell Recharge heeft met meer dan 200.000 laadpunten verspreid over 35 landen een enorm laadpalennetwerk dat toegankelijk is met één laadpas. Shell Recharge heeft het grootste aantal compatibele CPO’s.

Wat kost opladen ANWB?

Je betaalt per laadsessie bij een openbaar laadpunt een bedrag van € 0,31 en de verdere kosten van de laadsessie (altijd € 0,39 per kWh in Nederland). Je betaalt daarnaast eenmalig € 1,95 aan verzendkosten bij bestelling van de laadpas.

Welke laadpas app?

Shell Recharge- app . Beschikbaar voor iOS en Android . Belangrijkste functies: Plugsurfing- app . Beschikbaar voor iOS en Android . Belangrijkste functies: Chargemap- app . Beschikbaar voor iOS en Android . Smoov- app . Beschikbaar voor iOS en Android . Fastned- app . Beschikbaar voor iOS en Android .

Hoe lang mag je bij een elektrische laadpaal staan?

Hoelang dat precies duurt, verschilt per laadpaal en is ook afhankelijk van het soort elektrische auto dat je hebt. Maar of je nu bij een gewone openbare laadpaal laadt of bij een snellader, je staat toch minimaal vijftien minuten aan een laadpaal.

Hoe laadpas activeren?

Koppel uw laadpas aan uw eigen laadpunt thuis en stel indien van toepassing de automatische vergoeding van stroomkosten voor thuisladen. Heeft u dit nog niet gedaan? Ga dan naar Laadpunt activeren. Gebruik bij het bezoeken van uw account als browser Google Chrome, Safari of Firefox.