Wat doet Guidion?

Wat doet Guidion?

Je kunt Guidion bereiken op: Wij lopen dan samen met jou de installatie nog een keer door. Wanneer we je op afstand niet kunnen helpen, plannen we een monteur in. Dit is onze Thuis Installatie Garantie, die zorgt voor een installatie zonder zorgen. Als je Glasvezel internet neemt, komt onze monteur sowieso langs.

Welke aansluiting gebruikt T-Mobile?

T-Mobile levert haar diensten over over het koper- en glasvezelnetwerk van KPN (Reggefiber). Dit betekent voor jou dat je eventuele televisies aan moet sluiten via standaard internetkabels.

Hoe lang duurt internet aansluiten T-Mobile?

Een oplevering duurt ongeveer vier weken. Je hebt eerst twee weken bedenktijd, daarna vragen we de lijn aan bij de netwerkbeheerder en sturen we het installatiepakket op. In sommige gevallen proberen we dit te versnellen voor de klant. We kunnen dan echter geen vaste datum garanderen.

Hoe werkt T-Mobile TV?

De T-Mobile TV App werkt alleen met een internetaansluiting en tv-abonnement van T-Mobile. Je hebt een geschikte smart-tv nodig of een mediaplayer met Android TV 8 of hoger. Gebruik de app op maximaal vier apparaten tegelijk zonder extra kosten. Dat kan zolang deze verbonden zijn met het T-Mobile netwerk.

Kun je zelf glasvezel aansluiten?

Je kunt glasvezelinternet zelf aansluiten wanneer er al een glasvezelaansluiting je huis in gaat. Is er nog geen glasvezel aanwezig in jouw straat? Dan moet dit eerst aangelegd worden door een internetprovider of een glasvezelaanbieder.

Kan je zelf glasvezel aansluiten?

Glasvezel mag NOOIT zelf worden aangesloten, dit heeft ook te maken met de eventuele hoge kosten die in rekening (kunnen) worden gebracht mocht er on verhoop toch een beschadiging aan de fragiele glasvezel ontstaan.

Is T-Mobile beter dan Ziggo?

De winnaar op het gebied van internetsnelheid is T-Mobile Thuis glasvezel, Ziggo is een goed alternatief! Al met al kijkend naar de internetsnelheden dan is de winnaar afhankelijk van welk soort internet er op jouw adres beschikbaar is. Zodoende is glasvezel ofwel T-Mobile Thuis qua snelheid de ultieme winnaar.

Wat is beter T-Mobile of KPN?

T-mobile wint op de categorie beschikbaarheid en KPN op internetsnelheid. Uit het onderzoek blijkt dat T-mobile gebruikers het vaakst kunnen verbinden met 5G. Terwijl het KPN netwerk het snelste is op upload- en downloadsnelheid. Ook op 5G blijft Vodafone, net zoals bij de andere tests, wat achter op T-mobile en KPN.

Is T-Mobile goedkoper dan KPN?

T-Mobile rekent wel hogere bedragen