Wat gebeurt er als ik Facebook-app verwijder?

Wat gebeurt er als ik Facebook-app verwijder?

Je kunt je account niet opnieuw activeren. Je profiel, foto’s, berichten, video’s en alles wat je verder nog hebt toegevoegd, worden permanent verwijderd. Je kunt niets meer terughalen van wat je hebt toegevoegd. Je kunt Facebook Messenger niet meer gebruiken.

Hoe kan ik Facebook-app verwijderen?

Ga naar je telefooninstellingen en open applicatiebeheer. Tik op Facebook . Tik op Verwijderen .

Hoe krijg ik mijn Facebook weer terug?

Je kunt je Facebook-account op elk moment opnieuw activeren door je weer aan te melden bij Facebook of door je Facebook-account te gebruiken om je ergens anders aan te melden. Je moet hiervoor toegang hebben tot het e-mailadres of mobiele telefoonnummer dat je gebruikt om je aan te melden.

Kan ik Facebook resetten?

Ga naar het profiel van het account dat je wilt herstellen. Tik op en selecteer Profiel rapporteren. Tik op Iets anders. Tik op Dit account herstellen en volg de stappen.

Hoe zet je Facebook tijdelijk uit?

Tik rechtsboven in Facebook op . Scrol omlaag, tik op Instellingen en privacy en vervolgens op Instellingen. Tik op Persoonlijke gegevens en accountgegevens. Tik op Eigendom en beheer van account. Tik op Deactiveren en verwijderen.

Hoe installeer je Facebook?

Zoek de store van je apparaat. Op de homepagina zie je diverse populaire apps en voorstellen. Vul Facebook in en er komt een lijstje tevoorschijn. Er verschijnt een nieuw scherm. In het scherm staat onder andere ‘ installeren ‘. Klik op doorgaan.

Hoe kan je een app verwijderen?

Open de Google Play Store- app . Tik rechtsboven op het profielicoon. Tik op Apps en apparaten beheren. Beheren. Tik op de naam van de app die je wilt verwijderen . Tik op Verwijderen .

Waarom kan ik een app niet verwijderen?

Ga naar Instellingen. Ga nu naar Beveiliging. Selecteer nu Apparaatbeheerders. Verwijder nu het vinkje bij de gewenste app die je wilt verwijderen . Nadat je het vinkje hebt verwijderd kun je via de normale weg de gewenste app verwijderen .

Hoe verwijder je Facebook account op iPhone?

Open deze Facebook -pagina op je iPhone om je account permanent te verwijderen . Log in met je Facebookgegevens (indien nodig)