Wat gebeurt er als je een bestelling annuleert op Vinted?

Wat gebeurt er als je een bestelling annuleert op Vinted?

Dit is afhankelijk van de gebruikte betaalmethode. Nadat de bestelling is geannuleerd, kan de verkoper hetzelfde artikel opnieuw uploaden, en weer verkopen, er vanuit gaande dat het artikel nog niet was verzonden. Zolang het artikel niet is verzonden, kunnen zowel de koper als de verkoper de bestelling annuleren.

Hoe krijg je je geld terug op Vinted?

Dien je claim binnen 2 dagen in (wanneer de status van de bestelling op “Ontvangen” staat) Chat met de verkoper of neem contact met ons op. Stuur het item terug . Ontvang de terugbetaling.

Wat gebeurd er als je je Vinted pakket niet verstuurd?

Als we geen trackingdetails ontvangen binnen 5 werkdagen na de verkoop, dan wordt de bestelling geannuleerd (binnen een week nadat de deadline van 5 dagen zijn verstreken). Als je jouw artikel niet op tijd kunt verzenden: Vertel het de koper via de chat, leg de situatie uit en annuleer de bestelling zelf.

Hoe lang duurt Vinted terugbetaling?

Ze worden verwerkt door onze vertrouwde partner Mangopay. We werken met deze beveiligde technologie die ervoor zorgt dat je in alle vertrouwen geld kunt versturen en ontvangen. We staan 24/7 voor je klaar en je kunt binnen 24 uur een antwoord verwachten.

Hoe word je opgelicht op Vinted?

Ze verkopen een kledingsstuk, de koper stelt de echtheid ervan onmiddellijk in vraag en krijgt volgens het beleid van Vinted automatisch het geld teruggestort. Het geld en het kledingsstuk ziet de verkoper dan niet terug. Een aantal oplichters lijken handig gebruik te maken van het beleid van de app.

Wat als je Vinted pakket niet geleverd word?

Klik op Ik heb een probleem (in de chat met de verkoper) en neem binnen 2 dagen nadat het pakket is gemarkeerd als ‘afgeleverd’, contact met ons op. Als je dat niet doet, of als je op Alles is ok√© klikt, voltooien we de bestelling en geven we je betaling aan de verkoper vrij.

Hoe lang mag je wachten met verzenden Vinted?

Je hebt 5 werkdagen om een verkocht artikel te verzenden. Mocht je deze deadline niet halen, dan zullen we de bestelling moeten annuleren.

Wat als koper niet tevreden is Vinted?

Als een gekocht artikel niet je stijl is of niet past, kun je het alleen terugsturen als de verkoper akkoord gaat met een terugbetaling, of als je het artikel heb gekocht van een Pro-verkoper. Onze Koperbescherming is alleen van toepassing als je het artikel via de knop ‘Kopen’ hebt gekocht.

Is Vinted te vertrouwen?

Op reviewwebsites klinken negatieve reacties over online marktplaats Vinted. Gebruikers van de app klagen dat ze bij het verkopen van artikelen hun geld nooit ontvangen, omdat kopers beweren dat het artikel nep of kapot is. Kaya (23) werd zelf slachtoffer.

Waar verdient Vinted zijn geld mee?

Vinted verdient geld door kopers een vaste vergoeding in rekening te brengen voor elke transactie die succesvol via Vinted wordt gedaan. Deze vergoedingen worden gebruikt voor het dekken van vaste kosten, zoals verzendlabels of betalingsverwerkingen. Voor elke transactie wordt er 0,7 dollar gevraagd.