Wat heeft meester Frank Visser met Heerlen te doen?

Wat heeft meester Frank Visser met Heerlen te doen?

Frank Visser volgde de interne rechtersopleiding van 1976 tot 1982. In dat kader was hij werkzaam als officier van justitie te Amsterdam, als griffier bij de rechtbank Maastricht, als rechercheur bij de gemeentepolitie Heerlen en als reclasseringsmedewerker bij het Leger des Heils.

Wat is er aan de hand met mr Frank Visser?

Tijdens een ge√ęscaleerde ruzie tussen de buurman en de vrouw van het stel sloeg de buurman haar met een hamer op het hoofd. Zijn buurvrouw raakte gewond, waarop hij werd aangehouden door de politie. Momenteel zit hij achter slot en grendel en wordt hij verdacht van zware mishandeling en poging tot doodslag.

Waar Frank Visser kijken?

Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? Kijk het op TVblik!

Welke dag komt Frank Visser doet uitspraak?

Frank Visser doet uitspraak is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6.

Hoe laat komt de rijdende rechter?

Het nieuwe seizoen van De rijdende rechter is vanaf dinsdag 5 oktober wekelijks rond 21.50 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De rijdende rechter terugkijken bij Gids.tv.

Wat voor hond heeft meester Frank Visser?

Mr. Frank Visser velde begin dit jaar een moeilijk oordeel in Klazienaveen. De Mechelse herders van Mark zorgden voor te veel overlast in de buurt en dus moest de eigenaar ze wegdoen.

Wie betaald de rijdende rechter?

De proceskosten (kosten van onder meer deurwaarder, dagvaarding, getuigen) betaalt u zelf. Als de rechter u gelijk geeft, betaalt de tegenpartij deze kosten. Krijgt u geen gelijk, dan moet u de proceskosten zelf betalen.

Hoe oud is meneer Groos?

Reinier Groos (58) is de naam van zijn compagnon. Hij is werkzaam als jurist en raadsheer bij het gerechtshof in Den Haag en geeft les aan de Universiteit van Amsterdam.

Waar is de studio van De rijdende rechter?

DRU Industriepark locatie uitzending De Rijdende Rechter – DRU Industriepark.

Wie is de partner van Victor Brands?

Hij woont samen met zijn vriend André. In het verleden had hij echter een relatie met oud-tennister Kristie Boogert.