Wat houdt TOPdesk in?

Wat houdt TOPdesk in?

TOPdesk is service management software. Ook wel helpdesk of servicedesk software genoemd. Met onze software verbeter je de dienstverlening naar jouw klanten, zowel intern als extern. Stroomlijn je IT-processen, beheer al je facilitaire diensten en/of maak HR-processen efficiƫnter.

Wie gebruikt TOPdesk?

TOPdesk richt zich voornamelijk op organisaties in het midden-en grootbedrijf en non-profitorganisaties in de sectoren zorg, hoger onderwijs en (rijks)overheid. Het bedrijf is van origine een ITSM-oplossing, maar helpt zijn klanten ook met shared services en Enterprise Service Management.

Is TOPdesk een ERP?

Wij ontwikkelen, verkopen en implementeren ERP-software voor narrow web label-drukkers, een nichemarkt. Maar ieder huishouden heeft op elk moment gemakkelijk zo’n twintig producten in zijn woning waaraan onze klanten hebben meegewerkt. ‘

Wat is een shared service management?

Het begrip Shared Service Center is een organisatie inrichtingsmodel, dat voor (grote) organisaties zorgt om de ondersteunende processen effectief te houden en de afgesproken kwaliteit te leveren tegen acceptabele en redelijke kosten.

Is TOPdesk een CRM?

TOPdesk integreert naadloos met andere tools Synchroniseer klanten en contactpersonen met je CRM, stuur data uit TOPdesk automatisch door naar je facturatiesysteem, tover signalen van je RMM-tool om tot tickets en koppel je TOPdesk-data realtime met jouw BI-tooling voor strategische rapportages.

Wat is Shared Service Management binnen Topdesk?

Shared services managers moeten hun teams deskundig leiden en managen. Ze zijn bovendien verantwoordelijk voor het werven en behouden van medewerkers. Ze zetten de toon voor alle teams en zorgen voor een werkomgeving die medewerkers van het hoogste kaliber aantrekt en koestert.

Waarom een shared service center?

Kosten te verlagen en professionaliteit te verhogen in de ondersteunende rollen binnen een organisatie