Wat is Basic Fit premium?

Wat is Basic Fit premium?

Als je kiest voor een Premium lidmaatschap kun je onbeperkt in alle Basic-Fit clubs in Europa sporten, mag je altijd een vriend(in) meenemen om samen te sporten, krijg je een €20 NXT Level voucher, 50% korting op YANGA Sports Water en kun je relaxen in de massagestoelen.

Is Basic Fit premium Maandelijks opzegbaar?

(ii) Een Premium lidmaatschap, voor de duur van 1 jaar (die na 1 jaar stilzwijgend wordt verlengd en daarna op ieder moment opzegbaar is met een opzegtermijn van 30 dagen). (iii) Toegang tot de Basic-Fit app, de All-in app en de daarbij behorende cycling content.

Welke Basic Fit abonnementen zijn er?

Flex (€26,99 p/m): Je betaalt eenmalig €29,99 inschrijfgeld en kan onbeperkt sporten. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Smart (€19,99 p/m): Je betaalt geen inschrijfgeld en kan onbeperkt sporten. DUO (€29,99): Je kan samen met een vriend(in) sporten bij Basic Fit .

Hoe vaak per dag Basic Fit?

Met een dagpas kan je één keer een Basic-Fit club bezoeken. Welke club? Kies er maar eentje uit! Vanaf het moment dat je de dagpas aanschaft, heb je 7 dagen de tijd om hem te gebruiken.

Hoe lang zit je vast aan Basic-Fit?

Wanneer je een abonnement bij Basic-Fit afsluit, doe je dit altijd voor 12 maanden. Basic-Fit opzeggen vóór deze 12 maanden kan dus niet. Dit houdt in dat je dus altijd minimaal een jaar contributie aan Basic-Fit betaalt. Na dit jaar is er een opzegtermijn van één maand.

Hoe lang zit je vast aan een Basic-Fit abonnement?

Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Smart (€19,99 p/m): Je betaalt geen inschrijfgeld en kan onbeperkt sporten. Het abonnement is meteen voor een jaar.

Kan je een jaarabonnement bij Basic-Fit opzeggen?

Lidmaatschap Opzeggen Hoe zeg ik mijn lidmaatschap bij Basic-Fit op? We zien je niet graag gaan, maar als je je lidmaatschap wilt opzeggen, hoef je alleen maar het volgende te doen: Ga naar My Basic-Fit, klik op Abonnement in het hoofdmenu. Selecteer de knop lidmaatschap opzeggen.

Hoe krijg je gratis sporttas Basic Fit?

Bij Basic-Fit krijg je nu een sporttas cadeau bij een nieuw jaarlidmaatschap! Nu 4 weken gratis!

Hoeveel betaal je voor een personal trainer?

De kosten per uur bij een personal trainer liggen gemiddeld tussen de 45 en 70 euro. Echter, hoeveel jij daadwerkelijk betaalt aan personal training kan hoger liggen, vanwege bijkomstige kosten. Laat je dus niet verleiden door alleen een lage prijs per sessie.

Is Basic Fit een goede sportschool?

Vooral voor de mensen met al enige ervaring op het gebied van trainen (en dus geen begeleiding nodig hebben) is de Basic Fit een prima sportschool waar je flink kunt besparen op je maandkosten.