Wat is de betekenis van de afkorting?

Wat is de betekenis van de afkorting?

Een afkorting (in de specifieke betekenis van het woord) is de weergave van een woord of een woordgroep door een of meer (begin)letters, zonder dat de afkorting in de plaats komt van wat wordt afgekort: als we de afkorting voorlezen, spreken we niet de afkorting uit, wel het woord of de woorden waar ze voor staat.

Wat is de afkorting voor Whatsapp?

Whatsapp is een Korterlandse samentrekking van what’s upen application. Het is pas beschik- baar sinds 2009 maar het heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een standaard die sms vrijwel geheel uit de markt heeft gedrukt.

Wat betreft de afkorting?

Betekenis van WMB toevoegen.

Wat is de betekenis van de afkorting ISG?

Tijdens het whatsappen worden vaak afkortingen gebruikt. Isg betekent is goed.

Wat betekent niet meer BB op snap?

De afkorting “BB” betekent “be back / bye bye” (Nederlands: “zo terug / tot ziens”).

Wat betekent CC op snap?

De afkorting cc staat voor carbon copy of ook wel copie conforme. De betekenis is ‘in afschrift gestuurd aan’.

Wat betekent ASF Tiktok?

De afkorting “ASF” betekent “Advanced Streaming Format”.

Wat betekent LM op Whatsapp?

Lm kan betekenen: Laat maar/ Laat m/ Love my/Like me/ Lik me. Lm kan je eigenlijk gebruiken voor zoveel woordjes. Maar toch gebruiken de meesten mensen het als laat maar.

Wat betekent lol op Whatsapp?

lol/rofl. Afkorting van laughing out loud of rolling on the floor laughing. Staat voor ik ben hardop aan het lachen of ik rol over de vloer van het lachen. Wordt gebruikt als iets heel grappig is.

Wat betekent MGG?

Het garanderen van schone lucht is ook essentieel in het streven naar een goede verstandhouding met de omwonenden. MGG staat voor Metaalgieterij Giesen – een gerenommeerde specialist in aluminium zandgieten.