Wat is de code voor het kinderslot van KPN?

Wat is de code voor het kinderslot van KPN?

De standaard pincode voor de Digitenne tv-ontvanger is 1234. Pincode gewijzigd en weet je ‘m niet meer? Reset dan je tv-ontvanger, daarna is je pincode weer 1234.

Hoe haal je kinderslot van KPN TV?

Hoe zet ik het kinderslot aan of uit Via Instellingen kun je in de tv app het Kinderslot aan en uitzetten. Als je de Kinderslot-instellingen permanent wil aanpassen, doe je dat op de tv-ontvanger via [Menu] -Instellingen – Kinderslot.

Hoe vind ik mijn pincode van KPN?

Per 20 februari 2020 kan je de itv abonnementsnummer en pincode opvragen via de pincode reset op onze website. Deze is te bereiken als je verbonden bent met je eigen wifi. Er wordt gevraagd om de laatste drie cijfers van je rekeningnummer.

Wat is de pincode van mijn TV?

De TV-pincode vind je terug in de bevestigingsbrief en het TV-klantnummer in de brief bij het Installatiepakket. Voor meer uitleg kan je de video bekijken of instructies lezen op deze pagina over TV-inloggegevens.

Waarom kinderslot op tv?

Uitleg over het Kinderslot Met het Kinderslot op TV heb je meer controle over wat je kinderen op TV kijken. Je kunt hiermee bepaalde zenders en de bijbehorende programma-informatie afschermen. Deze geblokkeerde zenders zijn dan alleen nog toegankelijk met de TV-pincode.

Hoe kom ik aan een KPN ID?

Om een KPN ID aan te maken kun je je op deze pagina registreren. Nadat je registratie rond is, kun je al je KPN abonnementen, vast én mobiel, aan het ID toevoegen. Je kunt dan alle losse abonnementen met één inlog beheren. Naast de website hebben we ook een MijnKPN app.

Hoe schakel je kinderslot uitschakelen?

Druk op Menu. Ga naar Instellingen. Ga op Kinderslot staan en druk op Ok. Voer jouw pincode in. Zet Kinderslot actief op ‘ja’ om het aan te zetten of op ‘nee’ om deze uit te zetten. Selecteer Bewaar en sluit.

Is KPN ID hetzelfde als MijnKPN?

Via KPN ID (MijnKPN) kunnen alle gegevens van het abonnement worden ingezien, zoals het abonnementsnummer en de pincode van Interactieve TV.

Hoe haal je kinderslot van Ziggo tv?

Druk op de Menuknop. Ga naar Instellingen. Ga naar Kinderslot en druk op OK. Voer de Pincode in. Druk op het pijltje naar beneden. Druk op het pijltje naar rechts. Kies de gewenste leeftijdsgrens en druk op OK.

Wat is de pincode van Ziggo tv?

Standaard is de pincode 0000. Heb je de standaard pincode ooit gewijzigd en weet je deze niet meer? In Mijn Ziggo kun je gemakkelijk je pincode herstellen.