Wat is de echte naam van de Joker?

Wat is de echte naam van de Joker?

De film verschijnt over ruim een jaar in de bioscoop en via That Hashtag Show zijn er nieuwe details bekend geworden. In de DC-film van Todd Phillips zal de Joker een naam hebben. Hij zal Arthur Fleck gaan heten. En dit is uniek, aangezien de Batman-slechterik in de comics nog nooit een naam heeft gekregen.

Wie heeft de ouders van Batman vermoord?

Joe Chill is een fictief figuur uit de verhalen van Batman. Chill is de moordenaar van de ouders van Bruce Wayne, de alter ego van Batman. Hij is een agressieve draaideurcrimineel die tijdens een overval Thomas en Martha Wayne doodschoot, toen zij hun geld en juwelen niet wilden afstaan.

Wat betekent Batman?

Batman = (1939, Bob Kane & Bob Finger), een denkbeeldige vleermuisman, voor een deel geïnspireerd door andere gemaskerde misdaadbestrijders als Zorro en The Shadow.

Wat is de naam van de butler van Batman?

Er komt een serie over het vroege leven van Alfred Pennyworth, de trouwe butler van Bruce Wayne alias Batman.

Wat voor ziekte heeft de Joker?

Hersenletsel. PBA, oftewel het pseudobulbar affect, wordt gekenmerkt door frequente, onvrijwillige huilbuien, gelach of andere emotionele uitingen, die overdreven zijn of losgekoppeld van de werkelijke emotionele toestand van het individu.

Wie is Harley?

Harley Quinn (echte naam Harleen Frances Quinzel) is een fictieve superschurk en antiheldin uit de strips van DC Comics, hoewel ze haar debuut maakte in de animatieserie Batman: The Animated Series.

Hoe rijk is Batman?

Batman is wél miljardair Dan is Bruce Wayne (onder enkele ingewijden bekend als Batman) beter af, als erfgenaam van de rijkste familie in Amerika. Hij heeft alleen wel veel poen verkwist aan de ontwikkeling van dure gadgets. Het zakenblad Forbes schat zijn vermogen dan ook op nog maar € 8,4 miljard.

Wie is de vader van de Joker?

En uiteraard hebben we het hier over – let op: spoilers voor Joker volgen – de grote ‘onthulling’ dat zakenman en aspirant-politicus Thomas Wayne (Brett Cullen) eigenlijk de vader van Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) is.

Wie is de vrouw van Batman?

Barbara Gordons incarnatie van Batgirl is een van DC Comics’ bekendste vrouwelijke superhelden. Haar versie is dan ook in veel andere Batman-media verwerkt.

Wie is de vijand van Batman?

1. De Joker. Het is geen verrassing dat Batmans aartsvijand op nummer 1 staat: de Joker is zo gestoord dat niemand weet wat hem precies mankeert.