Wat is een FGS wissels?

Wat is een FGS wissels?

Als je je EA- en Twitch-account koppelt, je minstens 60 minuten naar een in aanmerking komend evenement kijkt en je je beloningen claimt met het Twitch-beloningensysteem, krijg je gegarandeerd een FGS Wissels Spelertoken.

Hoe kom je aan FGS wissels?

Als je je EA- en Twitch-account koppelt en minstens 60 minuten naar een in aanmerking komend evenement (of evenementen) kijkt, krijg je gegarandeerd een FGS Wissels speler-token.

Wat is FGS wissels in FIFA 22?

De FIFA 22 Global Series (FGS) gaat van start en om ervoor te zorgen dat de kijkersaantallen omhoog gaan, krijgen kijkers ook een beloning in de vorm van FGS-spelertokens, die je vervolgens kunt inwisselen voor waardevolle packs.

Hoe krijg je tokens in FIFA 22?

Zoals we gewend zijn van de token swaps in FIFA 22, kunnen spelers tokens verdienen door bijvoorbeeld Squad Building Challenges te voltooien. Vervolgens kun je deze tokens inleveren in ruil voor hele goede beloningen.

Wat is een fut Champions speler?

Speel mee in FIFA Ultimate Team (FUT) Champions in FIFA 22 op Xbox, PlayStation, pc en Stadia. Met FUT Champions kun je je vaardigheden in twee competitiefases testen: de Play-offs en de Finals. Strijd voor mooie beloningen en laat je vaardigheden zien op het veld.

Wat kun je met Tots wissels?

FUT Team of the Season-wissels Tijdens de resterende drie weken van de campagne kun je TOTS-wissels 2-tokens verdienen die je kunt inwisselen voor beloningen. Verdien je eerste TOTS-wissels 2-token door je tussen 27 mei en 17 juni 18:00 uur UTC aan te melden bij FUT.

Wat kun je met een Tots wissel token?

Net als bij onder andere de FUT Birthday- en de Future Stars promo, krijgt ook de Team of the Season promo een Token Swap-systeem. Met dit Systeem is het de bedoeling om doelstellingen te voltooien, en zo token swaps te verdienen. Vervolgens kun je de tokens dan inruilen voor verschillende beloningen.

Wat is het volgende Tots?

Serie A TOTS: beschikbaar van 3 juni tot en met 10 juni. Rest of the World TOTS: beschikbaar van 4 juni tot en met 11 juni. MLS TOTS: beschikbaar van 5 juni tot en met 12 juni.

Hoe krijg je FUT Champions spelers?

Hiervoor dien je eerst vanuit Division Rivals 1250 Qualification Points te bemachtigen. Met deze punten heb jij toegang tot de FUT Champions Play-offs. Binnen de Play-offs dien je van de 10 wedstrijden er minimaal 4 te winnen om de FUT Champions Finals te halen.

Hoe kom je in de weekend League?

Nog ‘maar’ 20 wedstrijden, maar let op! Maar let wel op: je moet namelijk nu, naast het verzamelen van voldoende kwalificatiepunten in Division Rivals, ook nog een play-off spelen. In die play-offs speel je maximaal 9 wedstrijden, waarvan je er 5 dient te winnen om Weekend League te mogen spelen.