Wat is een polisnummer Univé?

Wat is een polisnummer Univé?

Een polisnummer is een uniek nummer die iedereen vanaf 18 jaar krijgt bij het afsluiten van een zorgverzekering. Een ander woord voor een polisnummer is het relatienummer.

Waar vind ik mijn polis nummer?

Je polisnummer kan je op diverse plekken vinden. Deze staat op je zorgpas genoemd, bij ‘identification number of the card’. Ook kan je dit nummer vinden op je polisblad.

Kan niet inloggen op mijn Univé?

Een foutmeldingsscherm kan wijzen op een tijdelijke verstoring in de systemen van Univé. Probeert u het op een later moment nog eens. Blijft het foutmeldingsscherm verschijnen na het inloggen, neemt u dan contact op met de Klantenservice.

Waar kan ik mijn polisnummer vinden VGZ?

Uw officiële, wettelijke bewijs is uw polisblad, maar u heeft dit bijna nooit nodig. Op uw polisblad staat welke verzekering u heeft. Deze informatie staat ook in de VGZ Zorg app en in Mijn VGZ. In de VGZ Zorg app vindt u ook informatie die ook op een EHIC (Europese zorgpas) staat.

Hoe werkt de Univé app?

Check uw verzekeringen. Met de Univé app heeft u altijd uw verzekeringen altijd op zak. Zo heeft u belangrijke documenten altijd bij de hand. Zorgkosten declaren. Makkelijk uw zorgkosten declareren door een foto te maken van uw bon of factuur. Contact zoals u wilt. Neem contact met ons op zoals u wilt.

Is polisnummer BSN?

Het kan zijn dat jouw polisnummer van je zorgverzekering een willekeurig nummer is, maar in sommige gevallen kan het ook zijn dat het polisnummer gekoppeld is aan het burgerservicenummer (BSN). Je verzekerdennummer is net als je pincode een code welke je voor jezelf moet houden. Hiermee voorkom je fraude.

Is polis en relatienummer hetzelfde?

Verschil polisnummer en relatienummer Bent u bijvoorbeeld de hoofdverzekerde en heeft u een partner en/of kind(eren) bij u op de polis staan, dan heeft u allemaal hetzelfde polisnummer. Uw relatienummer is uniek