Wat is een premium goud spelers-pakket?

Wat is een premium goud spelers-pakket?

Het Goud-upgradepakket biedt veel waar voor je geld. Het pakket bevat 11 Gouden spelers en een manager om je te helpen meteen een Gouden team samen te stellen. Dit pakket is een uitstekende investering, want het kost maar de helft van het aantal FIFA-punten dat nodig is voor een Premium Goud-pakket!

Wat is een premium Jumbo goud-pakket?

Jumbo Premium Goud-pakket – Twee keer zo groot als een Premium Goud-pakket met een extra zeldzaam item! Een mix van 24 gouden items, waaronder spelers en verbruiksitems, waarvan 7 zeldzaam.

Hoe duur is een Jumbo Premium gouden spelers-pakket?

Jumbo Premium Gold Pack De Jumbo Premium Gold Pack kost 15.000 munten of 300 FIFA punten. De FIFA punten zijn valuta die je met echt geld koopt. In dit geval komen 600 FIFA punten overeen met zo’n 6 euro.

Wat is een zeldzaam goud pakket FIFA 22?

Zeldzaam Goud-pakket – De meest unieke gouden items, allemaal in één pakket! Een mix van 12 gouden items, waaronder spelers en verbruiksitems, allemaal zeldzaam.

Wat is een zeldzaam goud pakket FIFA 21?

Zeldzame Spelers-pakket – De meest unieke spelers met toprating, allemaal in één pakket! Bevat 12 items, allemaal spelers, allemaal goud, allemaal zeldzaam met gegarandeerd 1 zeldzame speler (83+ ALG).

Wat zit er in een top gemengd spelers-pakket?

Top Gemengd Spelers-pakket – Alleen maar spelers om je ultieme selecties te versterken! Bevat 12 spelers, 4 goud, 4 zilver, 4 brons, waarvan 6 zeldzaam.

Wat is een 100k pack?

Een 100k pakket is één van de beste pakketjes in het spel. Als je die opent krijg je 24 gouden zeldzame spelers. Met de mogelijkheid om het beste van het beste eruit te krijgen. Om een pakketje te krijgen heb je wel een vriend nodig.

Hoeveel is een klein top gouden spelers pakket FIFA 22?

15k. Munten Spent. 128. Pakketten Geopend. FIFA -punten Spent.

Hoeveel K is een zeldzaam Megapakket?

Zeldzaam Mega-pakket – Het GROOTSTE pakket ooit met maar liefst 30, jawel DERTIG, items! Een mix van spelers en verbruiksitems, allemaal goud, ALLEMAAL zeldzaam met gegarandeerd 1 zeldzame speler (83+ ALG). 30ZELDZ.

Hoe krijg je een gratis pack in FIFA 22?

Ga naar de PlayStation Store. Zoek via de zoekbalk naar FIFA 22 . Ga naar ‘add ons’. Claim het PS Plus FUT Pack . Log in op Fifa 22 Ultimate Team en open daar het pakket.