Wat is een virtuele knuffel?

Wat is een virtuele knuffel?

Mensen kunnen elkaar binnenkort via internet ‘aanraken’. Een onderzoeker uit Singapore ontwikkelt een technologie waarmee mensen elkaar virtueel kunnen knijpen, knuffelen of omhelzen. Een vergelijkbare technologie is al succesvol getest in contact tussen kippen en hun eigenaar.

Wat is de betekenis van virtuele?

Virtueel betekent iets dat niet bestaat in de fysieke wereld maar wel gedefinieerd kan worden en een betekenis kan vervullen. Het kan een concept zijn, een product of dienst dat naast een theoretische vorm ook bruikbaar kan zijn.

Wat is een ander woord voor virtueel?

als synoniem van een ander trefwoord: denkbeeldig (bn) : fictief, hersenschimmig, illusoir, imaginair, ingebeeld, virtueel.

Wat is het verschil tussen digitaal en virtueel?

Virtueel is een bijvoeglijk naamwoord dat betrekking heeft op zaken die niet tastbaar zijn, maar slechts denkbeeldig, digitaal of als metafoor bestaan. Een virtuele werkelijkheid (virtual reality) is een digitaal gesimuleerde en geanimeerde wereld.

Wat is het tegenovergestelde van virtueel?

Virtueel(denkbeeldig)is het tegenovergestelde van reƫel(werkelijk).

Wat kan en doet een va?

Vaak helpt een virtueel assistent met administratieve taken, zoals het beheren van de mailbox en agenda. Maar de precieze werkzaamheden van een virtueel assistent liggen niet vast. Een VA kan ook vergaderingen organiseren en notuleren, evenementen opzetten of content voor sociale media en nieuwsbrieven maken.

Wat is virtueel geld?

Virtuele valuta’s, ook wel cryptocurrencies, kunnen worden omschreven als een betaalmiddel dat niet wordt gecontroleerd en niet is uitgegeven of gegarandeerd door een centrale bank. Bitcoin (BTC) en Ether (ETH) zijn bekende voorbeelden, maar er bestaan daarnaast honderden verschillende virtuele valuta’s.

Hoe schrijf je virtuele?

virtueel bijv. naamw. Uitspraak: [virty’wel] wat in het echt niet bestaat maar wel in je fantasie of op het internet Voorbeelden: `een virtuele rondleiding door het museum`, `Second Life onderscheidt zich van andere virtuele werelden omdat er een virtuele economie…

Welk woord hoort bij marionet?

marionetten (meerv.) 1) Aan draden beweegbare pop 2) Bamboche 3) Bespeelbare pop 4) Beweegbare ledenpop 5) Beweegbare pop 6) Handpop 7) Hangpop 8) Ledenman 9) Ledenpop 10) Leeman 11) Mannequi…

Wat is een ander woord voor marionet?

ledenpop (zn) : marionet. pop (zn) : marionet.