Wat is een zeldzaam goud-pakket?

Wat is een zeldzaam goud-pakket?

Zeldzaam Goud-pakket – De meest unieke gouden items, allemaal in één pakket! Een mix van 12 gouden items, waaronder spelers en verbruiksitems, allemaal zeldzaam. 12ZELDZ.

Wat is een zeldzame spelers-pakket FIFA 22?

Zeldzame Spelers-pakket – De meest unieke spelers met toprating, allemaal in één pakket! Bevat 12 items, allemaal spelers, allemaal goud, allemaal zeldzaam met gegarandeerd 1 zeldzame speler (83+ ALG).

Hoeveel K is een Jumbo goud-pakket?

De Jumbo Premium Gold Pack kost 15.000 munten of 300 FIFA punten. De FIFA punten zijn valuta die je met echt geld koopt. In dit geval komen 600 FIFA punten overeen met zo’n 6 euro.

Wat is een premium Jumbo goud pakket?

Jumbo Premium Goud-pakket – Twee keer zo groot als een Premium Goud-pakket met een extra zeldzaam item! Een mix van 24 gouden items, waaronder spelers en verbruiksitems, waarvan 7 zeldzaam.

Wat is een gouden Booster pakket?

Gouden Booster-pakket – Een speciale mix van gouden items om je selectie een boost te geven! Bevat in totaal 7 items, zowel spelers als verbruiksitems, allemaal goud waarvan 1 zeldzaam.

Hoeveel is een gouden spelers-pakket waard?

Rare Players Pack Dit pakket heeft een waarde van 50.000 FIFA coins en 1.000 FIFA points. Het pakket bestaat uit 12 zeldzame gouden spelers.

Hoeveel K is een gouden spelers-pakket?

Een 100k pakket is één van de beste pakketjes in het spel. Als je die opent krijg je 24 gouden zeldzame spelers. Met de mogelijkheid om het beste van het beste eruit te krijgen.

Wat is een top gouden spelers-pakket?

Top Gouden Spelers-pakket – Alleen maar spelers om je ultieme selecties te versterken! Bevat 12 gouden spelers, waarvan 6 zeldzaam met gegarandeerd 1 zeldzame speler (82+ ALG).

Wat zijn elektrum spelers?

Top Elektrum-spelers-pakket – Een hybride pakket met een combinatie van gouden en zilveren spelers! Bevat 12 spelers, waarvan 6 goud, 6 zilver, met 6 zeldzame spelers en gegarandeerd 1 zeldzame speler (80+ ALG).

Hoeveel is een zeldzaam elektrum spelers pakket waard?

Een SBC biedt je een zeldzaam Electrum spelerspakket aan ter waarde van 30.000 munten voor een paar waardeloze Bronzen en Gouden spelers. Wie niet op het geluk van het pakje wil vertrouwen, kan ook proberen genoeg munten te verdienen om zich waardevolle spelerskaarten te veroorloven.