Wat is er veranderd aan de ING app?

Wat is er veranderd aan de ING app?

Met ingang van Android app versie 2021.2 lanceren we een vernieuwd opstart-, en inlogscherm voor de app. Deze nieuwe look van de Android app is daarmee in lijn met het vernieuwde ING logo en in lijn met de app voor iOS en de Beleggen app.

Waar vind ik instellingen in de ING app?

Met de app van ING heb je alles in de hand. Ga naar ‘Je passen’ in Service of Instellingen, scroll naar beneden naar Creditcards en kies ‘Naar instellingen. ‘ Hier kan je onder meer je creditcard activeren, limiet wijzigen, positief saldo overboeken en je pincode opvragen.

Is er een nieuwe versie van de ING app?

Heb je een Android telefoon of tablet ga dan in de app linksboven naar menu, klik op ‘Service’ en dan ‘Over deze app’. De laatste versie van de app haal je op in de Google Play Store (Android).

Hoe veilig is de ING Mobiel Bankieren app?

Het antwoord is ja Je bankzaken doen met Mijn ING en de Mobiel Bankieren App is veilig. Het is onze taak om jouw geld veilig te bewaren en daar zien we dag en nacht op toe. Banken voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, werken daarin samen en staan onder streng toezicht.

Wat verandert er bij ING internetbankieren?

Je inlog bevestig je voortaan ook Er is een stap bij gekomen. Na het invullen van je gebruikersnaam en wachtwoord bevestig je het inloggen. Je doet dat met de Mobiel Bankieren App of de ING Scanner. De extra stap is verplicht vanwege nieuwe Europese regels (PSD2) en geldt dus voor particulier én zakelijk inloggen.

Hoe vaak mag je inloggen bij ING?

Nieuw wachtwoord aanvragen Of heb je 5 keer een verkeerd wachtwoord ingetoetst en is daardoor je toegang tot Mijn ING geblokkeerd? Dan kun je zelf je wachtwoord voor Mijn ING opnieuw instellen. Pak je Mobiel Bankieren App of ING Scanner erbij en regel het direct.

Kan ik 2 keer de ING apps installeren?

De mogelijkheid om met behulp van een QR-code de ING Mobiel Bankieren App een extra toestel te installeren is uit de app gehaald. Als je de app ook op een ander toestel wilt installeren, kun je dat nu alleen doen door de app op het andere toestel te downloaden en te activeren zoals met de app op het eerste toestel.

Hoe werkt de ING Mobiel Bankieren app?

Een overzicht van al je Betaalpassen zien. Je Betaalpas activeren. Je Betaalpas blokkeren en deblokkeren. Je Betaalpas vervangen. Je kunt de pincode van je Betaalpas opnieuw opvragen. Je pasgebruik buitenland instellen. De limiet van je Betaalpas aanpassen (vanuit de app in Mijn ING )

Heeft ING een huishoudboekje?

ING stopte in 2014 met het eigen digitale huishoudboekje Tim vanwege gebrek aan belangstelling. ING heeft nog geen plannen voor een nieuw digitaal kasboek in Nederland. In het buitenland experimenteert de bank met de app Yolt.

Hoe update Ik ING?

Klik op het icoontje ‘Google Play Store’ op je smartphone of tablet. Type in de zoekbalk ‘ ING Bankieren’ Als er een update voor je klaarstaat, dan zie je een icoontje ‘Werk Bij’. Klik hierop, het updaten van de app start nu automatisch.