Wat is het nut van een topper?

Wat is het nut van een topper?

Met een topmatras ontlast je de onderliggende matras, waardoor deze langer meegaat. Een topmatras is lichter en gemakkelijker te keren. Het tijk van een topmatras is veel kleiner en past beter in de wasmachine dan die van een gewone matras.

Wie is de eigenaar van Decupre?

Dat is wat Irene Best zo mooi vindt aan ondernemen. Het lukte haar met Tempur, M-Line én Decupré. Het laatste bedrijf runt ze samen met haar echtgenoot Frans Geelen. “Ondernemen is fantastisch, maar onderschat het niet.

Is Decupre marktleider?

Wij zijn al 15 jaar marktleider in de gezondheidszorg met onze gepatenteerde anti-decubitus traagschuim matrassen en kussens. Dit wil zeggen dat wij vele matrassen, hoofd- en zitkussens produceren voor ziekenhuizen en verpleeghuizen.

Wat betekent Decupre?

Decupré is al meer dan 15 jaar marktleider in de zorg en levert ook hoogwaardige matrassen, boxsprings, toppers en hoofdkussens voor consumenten. Decupré heeft al meer dan 20 jaar ervaring met haar gepatenteerde anti-decubitus traagschuim matrassen en kussens in zorginstellingen.

Welke topper is het beste bij rugklachten?

De beste matrastoppers voor rugpijn zijn meestal gemaakt van traagschuim, latexschuim of koudschuim. Toppers van boxspring traagschuim zijn effectief omdat traagschuim zich naar je lichaam vormt, waardoor de uitlijning van je wervelkolom en nek verbetert.

Hoe vaak moet je een topper omdraaien?

Maakt u gebruik van een topper (topdekmatras)? Dan hoeft u het matras minder vaak te keren en volstaat eens per 6 maanden. In alle andere gevallen adviseren wij om uw matrassen om de 3 maanden te draaien en of te keren.

Welke matrassen worden gebruikt in ziekenhuizen?

Een matras behoort tot de groep ziekenhuis matrassen indien het matras voornamelijk in het ziekenhuis gebruikt wordt. Om hier voor in aanmerking te komen, moet een matras aan strenge eisen voldoen. Zo bestaat een ziekenhuis matras altijd uit schuimen en nooit uit Bonell of pocketveren.

Wie presenteert reclame Decupré?

Er zit een Bekende Nederlander in de commercial, maar die voegt niets toe. Het gaat hier om Arlette Adriani, het is misschien niet de meeste bekende, maar ze was te zien diverse soaps en in Astro TV.

Wat is een ondersteuning?

(iets) van onderen steunen zodat het niet kan vallen of instorten: de zolder moet ondersteund worden