Wat is het vermogen van MoBicep?

Wat is het vermogen van MoBicep?

– Winst en Vermogen. MoBicep verdient met de verkoop van zijn supplementen zo’n 210.000 euro per maand. Zijn vermogen word geschat op 2,4 miljoen euro.

Hoeveel ondernemingen heeft MoBicep?

Naast vloggen verkoopt Lemhadi voedingssupplementen via het bedrijf Bicep Papa, waar hij mede-eigenaar van is. Daarnaast heeft hij onder meer een eigen kledinglijn. Tot 2018 had hij samen met een andere partner een autozaak.

Waar is MoBicep vandaan?

Mo Bicep

Wat voor autos heeft MoBicep?

Op dit moment heeft hij een Lamborghini Urus, een Lamborghini Huricán Spyder en een Rolls Roys Dawn. Daarnaast heeft hij ook nog minder luxueuze auto’s tot zijn beschikking. De nieuwwaarde van alle auto’s bij elkaar is €1.625.000.

Hoeveel verdient Mobicep per jaar?

Het schijnt dat hij namelijk zo’n €210.000 verdient aan zijn supplementen per maand. Dit komt neer op een kleine €2.500.000 per jaar wat natuurlijk heel erg netjes is.

Hoe heet Mobicep in het echt?

Mo Bicep werd geboren als Mohamed Lemhadi (Nederland, 1990). Zijn bedrijf in voedingssupplementen heet Bicep Papa. Op Instagram heeft hij ruim 420 duizend volgers. Zijn zoon, Bicep Junior, heeft 118 duizend volgers.

Wat zegt Mobicep altijd?

Een druk leven, maar ook papa Goed eten, veel trainen maar vooral: tijd doorbrengen met mijn gezin”, vertelt Mo. “Mijn zoontje en vrouw zijn belangrijk voor me, dus er is altijd tijd voor hen. Ik zeg altijd, vader zijn is makkelijk, maar écht papa zijn is moeilijker.

Hoeveel pk heeft de Rolls Royce van Mobicep?

Het is niet een normale Rolls-Royce Cullinan, maar een heuse SPOFEC OVERDOSE welke middels een opvallende widebody de Cullinan een nóg opvallender uiterlijk geeft. De tuner heeft het vermogen opgekrikt naar maar liefst 685 pk en 1010 Nm koppel!

Hoe lang bestaat MB Nutrition?

Datum akte oprichting: 11-4-2019. ► Klik hier voor meer bedrijven actief in de branche ‘Detailhandel via postorder en internet voedingsmiddelen en drogisterijwaren’ in deze regio. MB Nutrition BV is een dochter van MB Holding. Dit bedrijf is ook gevestigd aan de Nikkelstraat 21 in Breda (gemeente Breda).

Waar koopt Mobicep zijn autos?

Mo Bicep heeft zijn droomauto gekocht bij VDM Cars en dit werd groots uitgepakt op de sociale media kanalen. Zo heeft hij een vlog gemaakt van het ophalen van de auto maar zijn er ook door verschillende websites en pagina’s artikelen over geschreven.