Wat is het verschil tussen de S20 en S20 FE?

Wat is het verschil tussen de S20 en S20 FE?

De S20 biedt op alle gebieden wel net een stap extra. Zo is het quad hd scherm scherper en kleurrijker dan dat van de S20 FE. De verschillen op het gebied van camera’s en kracht zijn minder groot, maar wel aanwezig. De S20 FE stelt daar een grotere batterij tegenover, waardoor je minder vaak hoeft op te laden.

Wat betekent Fe achter S20?

Samsung heeft een nieuwe versie van de Galaxy S20-smartphone gepresenteerd. De S20 FE lijkt met de 32 megapixel-selfiecamera en frisse kleuren meer op jongeren gericht. De Samsung Galaxy S20 FE verschijnt in zes kleuren en in versies met of zonder ondersteuning voor 5G. FE staat voor ‘Fan Edition’.

Is de S20 FE goed?

Ik raad mensen aan die geïnteresseerd zijn in deze S20 FE om voor de 5G variant te gaan en niet voor de 4g variant! Verbaast over de top kwaliteit van de camera’s die erop zitten. Zijn super scherp met veel extra opties. Fijne dubbele speaker en groot scherm wat films kijken en games spelen erg prettig maakt.

Wat is een Samsung Galaxy Fe?

De Samsung Galaxy S20 FE (Fan Edition) is een nieuwe smartphone in de S20-lijn van het bedrijf. Het toestel is gericht op jongere gebruikers en iets goedkoper dan de reguliere Galaxy S20. De Galaxy S20 FE (met 4G) heeft een adviesprijs van 649 euro. Ook komt er een 5G-variant, die 749 euro kost.

Welke S20 modellen zijn er?

Over de Samsung Galaxy S20-serie. De S20-serie bestaat uit drie modellen: de Samsung Galaxy S20, S20 Plus en S20 Ultra. De S20 is de directe opvolger van de Galaxy S10 en na de S10 Plus is er nu de S20 Plus. Nieuw is de Ultra-versie, met een nóg groter scherm, betere specificaties en hoger prijskaartje.

Waarom is de S20 FE goedkoper?

De Samsung S20 FE is de goedkopere versie van de reguliere S20. FE staat voor Fan Edition en is wat meer gericht op een jongere doelgroep. De prijs is iets lager door gebruik te maken van goedkopere materialen en simpeler design. Ook de camera’s zijn van iets mindere kwaliteit, maar ze vallen zeker niet tegen.

Is de Samsung Galaxy S20 FE waterdicht?

Anders is de Galaxy S20 FE een uitvoering van het Samsung-ontwerp, verpakt in een pakket met IP68-bescherming – wat betekent dat hij tot een half uur waterdicht is tot 1,5 meter diep. Het is geweldig om op dit niveau bescherming te hebben, omdat dit meestal voorbehouden is aan de duurste telefoons.

Wat zit er bij de Samsung S20 FE?

FE. Goed om te weten is dat het toestel door Samsung in twee varianten op de markt gebracht wordt