Wat is het voordeel van LinkedIn Premium?

Wat is het voordeel van LinkedIn Premium?

Met LinkedIn Premium kun je het uitbreiden van je netwerk en het maken van een connectie met geïnteresseerden nog verder uitbreiden. Daarnaast is het verkrijgen van leads stukken makkelijker en gerichter met de Premium variant Sales Navigator Pro.

Is LinkedIn Premium Maandelijks opzegbaar?

U kunt LinkedIn Premium (bijvoorbeeld een abonnement, promotie of gratis proeflidmaatschap) op elk gewenst moment opzeggen. Na uw opzegging verloopt uw abonnement aan het eind van uw huidige factureringscyclus.

Wat zie je met LinkedIn Premium?

Met dit premium pakket zie je iedereen die in de afgelopen 90 dagen op je profiel heeft gekeken. Alleen mensen die zichzelf anoniem houden kun je helaas niet zien. In de optie ‘wie heeft je profiel bekeken’ kun je ook zien waar de mensen werken die je profiel hebben bekeken.

Kun je zien of iemand Premium is op LinkedIn?

Als je een premium lid bent, heb je de mogelijkheid om een gouden ‘In’ logo op je profiel weer te geven om je premium status aan te geven. De Premium-badge wordt weergegeven op uw profiel en naast uw naam in de zoekresultaten.

Wat is de meerwaarde van LinkedIn?

Je biedt een beperkte gratis versie aan waardoor iedereen gebruik kan maken van het platform. Hierdoor is er inmiddels een groot netwerk ontstaan van professionals waar wereldwijd 810 miljoen personen deel van uitmaken, waarvan maar liefst 8,5 miljoen Nederlanders.

Welke LinkedIn abonnementen zijn er?

Essentials (voorheen Business Plus) kosten: 51 per maand of 495 per jaar. Premium Pro (voorheen Career) kosten: 29 per maand of 289 per jaar. Recruiter Lite kosten: 190 per maand of 1586 per jaar. Recruiter Corporate kosten: 1075 per maand of 10.438 per jaar.

Hoe kom ik van LinkedIn af?

Tik op uw profielfoto > Instellingen > Accountvoorkeuren. Tik op Account sluiten onder Accountbeheer. Tik op Doorgaan om uw account te sluiten. Tik op de reden voor het sluiten van uw account en tik op Volgende. Voer het wachtwoord van uw account in en tik op Gereed.

Wat kost LinkedIn navigator?

€99,99*/maand/plaats of €959,88*/jaar/per gebruiker. Neem contact met ons op voor volumekortingen. Waarom hebt u mijn creditcard nodig voor een gratis proefabonnement?

Wat kun je met recruiter light?

Met Recruiter Lite kunt u het volgende: Het LinkedIn-netwerk doorzoeken tot aan uw derdegraads connecties met behulp van meer dan 20 filters, zoals Vaardigheden en Aantal jaar ervaring, en uw zoekopdracht verfijnen met slimme suggesties. Rechtstreeks contact opnemen met kandidaten met 30 InMail-berichten per maand.

Hoeveel Inmails LinkedIn?

Maximale hoeveelheid InMail-tegoed per accounttype Premium Career: 15. Premium Business: 45. Sales Navigator: 150. Recruiter Lite: 90.