Wat is Messi waard?

Wat is Messi waard?

De Franse sportkrant L’Équipe heeft details naar buiten gebracht uit het contract van Lionel Messi bij Paris Saint-Germain. Als de Argentijn zijn contract in Frankrijk volledig uitdient, verdient hij maar liefst het astronomische bedrag van 110 miljoen euro netto.

Wat is de waarde van Mbappe?

Kylian Mbappé is met een geschatte transferwaarde van 205,6 miljoen euro de meest waardevolle voetballer van dit moment. Onderzoeksbureau CIES, gespecialiseerd in cijfers en statistieken op voetbalgebied, heeft de Franse aanvaller van Paris Saint-Germain na diens contractverlenging bovenaan de lijst gezet.

Waarom draagt Messi nummer 30?

Nummer 30. Messi gaat spelen met rugnummer 30, waar hij als tiener ook mee doorbrak bij FC Barcelona in de seizoenen 2004-2005 en 2005-2006. Vervolgens speelde hij nog twee jaar met nummer 19, waarna hij in 2008 het nummer 10 overnam van Ronaldinho. Daar speelde hij de afgelopen dertien jaar dus mee.

Wie heeft nummer 10 bij Barcelona?

Lionel Andrés Messi Cuccittini, oftewel Leo Messi, is misschien wel de beste voetballer aller tijden. In Barcelona kreeg de Argentijn zelfs de bijnaam Messias. Messi maakte in 2003 zijn debuut voor de Catalanen en nam in 2008, na het afscheid van Ronaldinho, het rugnummer 10 over van zijn Braziliaanse vriend.

Welk rugnummer krijgt Antony bij Ajax?

Antony is niet de eerste Ajacied die met rugnummer 39 gaat spelen. De recordaankoop heeft negen voorgangers die eveneens met het bijzondere cijfer op hun rug voetbalden. Weet jij nog wie dat waren?

Waar gaat Antony heen?

Antony Matheus dos Santos (Osasco, 24 februari 2000) – voetbalnaam Antony – is een Braziliaans voetballer die doorgaans speelt als vleugelspeler. In september 2022 verruilde hij Ajax voor Manchester United. Antony maakte in 2021 zijn debuut in het Braziliaans voetbalelftal.

Waar komt Neres vandaan?

David Neres

Welk geloof heeft Neymar?

De Braziliaanse Neymar is al zijn hele carrière erg open over zijn geloof. Hij groeide op in Sao Paulo en ging hier als kind naar de kerk. Ook droeg hij tijdens de finale van de Champions League in 2015 en tijdens de Olympische Spelen van 2016 een band om zijn hoofd waar ‘100% Jesus’ op te lezen stond.

Wie is er rijker Messi of Ronaldo?

Waar Ronaldo het moet doen met een vermogen van 1 miljard euro en Messi slechts met 400 miljoen euro, heeft Bolkiah een geschat vermogen van 16 miljard euro.

Wie is de best betaalde voetballer ter wereld?

Lionel Messi verkaste afgelopen zomer van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain en ging er in salaris op achteruit. Dankzij extra commerciële inkomsten is de Argentijn toch de bestbetaalde sporter ter wereld. De aanvaller verdiende tussen 1 mei 2021 en 1 mei 2022 maar liefst 130 miljoen dollar (125 miljoen euro).