Wat kan je met Rituals member?

Wat kan je met Rituals member?

Bij besteding vanaf €40 in de Body Spa krijg je als My Rituals member een exclusief Rituals-cadeau mee naar huis. Daarnaast ontvang je bij iedere Body Spa behandeling bij aankoop van minimaal drie producten 15% korting op je aankoop. Toegang tot je loyalty card en wallet.

Wat krijg je van Rituals Als je jarig bent?

Een week voordat je jarig bent, ontvang je een mail van Rituals met daarin een code waarmee je jouw verjaardagscadeau kunt verzilveren. Wanneer je zelf (minimaal) één product bij het merk shopt, krijg je een verrassing van Rituals voor jouw verjaardag. Hierdoor verwen jij jezelf met een cadeautje maar Rituals dus ook.

Wat kun je met Rituals punten?

Zet je punten om in credits: elke 1.000 punten kunnen worden omgezet in Ritual-credits. Ga in de app naar het tabblad ‘Punten’ en tik op ‘Inwisselen’. Je zult zien dat je punten- en creditsaldo’s gelijk worden bijgewerkt.

Waar kan ik goedkoop Rituals kopen?

Er zijn echter ook steeds meer websites met een aantrekkelijke Rituals sale. Daar kun je flinke kortingen scoren. Naast de talloze algemene websites, waar incidenteel een Rituals aanbieding te vinden is, zijn er ook de bekende webwinkels, zoals Wehkamp, Bol.com en Douglas.

Hoe kortingscode Rituals?

Jouw RITUALS kortingscode voeg je eenvoudig toe aan je winkelmand in de RITUALS webshop. Klik op ‘Code toevoegen’ en typ je kortingscode in. Klik weer op ‘Code toevoegen’ en je ziet dat RITUALS de kortingscode direct met het totaalbedrag verrekend.

Wat kan je allemaal gratis krijgen als je jarig bent?

Bakkerij ’t Stoepje – Gratis gevulde koek voor nieuwsbrief abonnees. Etos – Met de Etos app (of klantenkaart) krijg je een gratis verjaardagscadeautje.. HEMA – Gratis iconische Hema tompouce voor je verjaardag . New York Pizza – Gratis lava cake bij je bestelling.

Hoeveel Op Rituals kaart?

Controleer het saldo op je giftcard Vul het nummer van je giftcard in om te zien hoeveel er nog op staat. Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met de klantenservice. VOOR MY RITUALS MEMBERS Ontvang een cadeau naar keuze als je nog €45,00 besteedt.

Hoe lang gaat cartridge Rituals mee?

Elke cartridge geeft gedurende 270 uur parfum af, wat betekent dat je er ongeveer 3 maanden lang van kunt genieten. De perfume cartridges zijn niet alleen beschikbaar in The Ritual of Karma, maar in al je favoriete Rituals geuren.

Is retourneren bij Rituals gratis?

Als je bestelling je niet bevalt heb je veertien dagen de tijd om deze kosteloos te retourneren.

Wie bezorgd Rituals?

Budbee nu ook in Nederland duurzame bezorger voor Rituals Cosmetics.