Wat kost een kaartje voor EK 2021?

Wat kost een kaartje voor EK 2021?

Hoe duur zijn de EK 2021 tickets? Het duurste EK 2021 ticket kost €945 voor de finale (categorie 1), het goedkoopste ticket kost €30 voor de groepsfase in Baku, Boekarest en Boedapest (categorie 3).

Wat kost een kaartje voor het EK?

De EK 2021 kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €30, afhankelijk van de locatie van het duel en de plek in het stadion.

Hoe krijg je EK tickets?

Er zijn vele manieren om veilig en voordelig aan tickets voor het EK 2024 te komen: via de KNVB-fansite Ons Oranje, via de supportersclub van het Nederlands Elftal en De Rode Duivels, via de UEFA én bij Viagogo.

Hoe kom ik aan kaarten Nederlands elftal?

Tickets voor wedstrijden van het Nederlands elftal, Nederlands vrouwenelftal, Jong Oranje en Nederlands zaalvoetbalteam koop je in de KNVB online ticketshop. De KNVB ticketshop is het enige officiële verkoopkanaal voor KNVB evenementen.

Is Nederland Denemarken uitverkocht?

Tickets Nederland – Denemarken Wil je kaarten bestellen voor de oefenwedstrijd van Nederland tegen Denemarken op 26 maart 2022? Dan moet je er wel snel bij zijn. De wedstrijd is namelijk bijna uitverkocht.

Hoeveel kost een WK finale ticket?

De duurste kaarten voor het WK 2022 zijn kaarten voor de finale van WK 2022 in categorie 1. Deze kostten 5850 Qat, omgerekend zo’n 1400 euro. Wil je de finale bezoeken, maar niet de hoofdprijs betalen? De goedkoopste tickets voor de WK finale kosten zo’n 530 euro.

Hoe veilig is Viagogo?

De Viagogo medewerkers controleren alle transacties om zo zeker te weten dat de verkopers ook leveren. Het leveren van de tickets gebeurt met eersteklas koerierdiensten. Alleen wanneer je ook daadwerkelijk het evenement het bezocht moet je betalen. Natuurlijk wordt ook een tijdige levering van de kaarten verzekerd.

Hoe duur is een voetbalkaartje?

Om alle thuiswedstrijden van de landskampioen 2017/2018 bij te wonen, ben je minstens 275 euro kwijt en voor een los ticket 28,50 euro. Feyenoord is met 257 euro per seizoenskaart de op een na duurste club, gevolgd door AZ die 250 euro rekent. Voor hetzelfde aantal wedstrijden zijn Ajax-fans een stuk goedkoper uit.

Waar koop je voetbalkaarten?

Voetbalticketshop.nl – Jouw partner voor losse voetbaltickets! Voetbalticketshop is een van de weinige aanbieders van voetbaltickets voor vrijwel alle topclubs en competities in Europa. Bestel je losse tickets eenvoudig online en stel zelf je voetbalreis samen.

Is Nederland Noorwegen uitverkocht?

Het Nederlands elftal sluit de WK-kwalificatie in een uitverkochte Kuip af tegen Noorwegen. De KNVB maakte ruim een week voor het duel bekend dat alle kaarten zijn verkocht. Het stadion van Feyenoord biedt op dinsdag 13 november plaats aan 43.000 toeschouwers.