Wat kun je met Volvo On Call?

Wat kun je met Volvo On Call?

Volvo On Call beschikt u over een app waarmee u via een iPhone, Windows Phone of Android-telefoon contact kunt houden met uw geparkeerde auto. U kunt uw auto lokaliseren, op afstand vergren- delen, de verwarming op afstand starten en informatie bekijken over het brandstof- peil en tal van andere gegevens.

Hoe activeer ik Volvo On Call?

Het Volvo On Call-systeem is te activeren door op de SOS- of ON CALL-knop op de plafondconsole te drukken of door het systeem vanaf het middendisplay te activeren. Op het middendisplay kunnen ook andere instellingen worden verricht.

Hoe weet ik of ik Volvo On Call hebt?

Wanneer in de Volvo On Call-app de melding verschijnt om op de ON CALL-knop te drukken, wacht u enkele seconden met het drukken op de knop om er zeker van te zijn dat de auto in de bevestigingsmodus staat.

Hoe Volvo On Call verlengen?

Abonnement verlengen via de Volvo On Call-app Ga naar het tabblad Auto. Kies Voertuiginformatie. Tik op Verlengen onder Volvo On Call-abonnement. U kunt verder linken en krijgt de mogelijkheid om het abonnement te verlengen.

Is Volvo On Call gratis?

Uw abonnement verlengen Zorg ervoor dat u het VIN-nummer van uw Volvo bij de hand heeft. U kunt het VIN-nummer vinden op het kentekenbewijs van uw Volvo of in de Volvo On Call-app. 1 jaar verlengen voor € 40 incl. btw (online € 39).

Wat is Parkeerverwarming Volvo?

Een parkeerverwarming op brandstof zorgt ervoor dat de auto warm is als u erin wilt rijden, ongeacht waar deze is geparkeerd. 1. Verkrijgbaar voor zowel benzine- als dieselmotoren.

Hoe maak je een Volvo?

Persoonlijk Volvo ID Om een Volvo ID aan te maken, moet u een e-mailadres of een mobiel telefoonnummer registreren en de aanwijzingen opvolgen in de bevestigingsmail die als onderdeel van het proces naar u toe wordt gestuurd.

Waar is mijn Volvo?

In de Volvo Cars-app kunt u de positie van uw auto op een kaart bekijken. Op de kaart staat ook uw eigen positie aangegeven, dat wil zeggen de positie van uw mobiele apparaat. Via de app kunt u de claxon en/of richtingaanwijzers inschakelen, zodat u de auto gemakkelijker kunt terugvinden.

Hoe werkt Volvo abonnement?

Uw auto-abonnement is heel duidelijk: er is geen aanbetaling noodzakelijk. In plaats daarvan betaalt u een vast maandbedrag, waarin de meest praktische zaken zijn inbegrepen. Neem een flexibel abonnement waarbij u de auto kunt wisselen of opzeggen met een termijn van drie maanden.

Welke app voor Volvo xc40?

Vergrendelen en ontgrendelen van de auto met de De Volvo On Call-app geeft de actuele vergrendelingsstatus aan en u kunt de auto op afstand vergrendelen of ontgrendelen.