Wat trakteren Corona proof?

Wat trakteren Corona proof?

Vanwege Corona moeten eetbare traktaties op de meeste scholen voorverpakt zijn. Daarbij kun je kiezen voor mandarijntjes of een banaan. De Hema heeft allerlei kleurrijke voorverpakte traktaties. Gezondere dingen zoals rozijntjes en gedroogde aardbeien en ongezondere dingen zoals lollys, jelly beans en likkoekjes.

Wat kun je trakteren op werk?

Hartige broodjes. Bij verjaardagen denkt iedereen aan taart. Fruitspiesjes. Zit je net in de gezonde flow? Bananenbrood. Heel simpel om de avond voor je verjaardag te bakken. Zeeuwse Bolussen. Baklava. Gehaktballetjes of bitterballen. Mini quiches. Rauwkost met zelfgemaakte dip.

Wat te trakteren op kantoor?

IJshoorntjes met vers fruit. Zelfgemaakte mini brownies. Rauwkost met zelfgemaakte hummus of andere dip. Fruitspiezen met gesmolten chocolade. Aardbeien gedoopt in pure chocolade. Snoep scheppen. Een bakje popcorn. Potjes met zelfgemaakte jam.

Wat trakteren op werk afscheid?

Volg gewoon de conventie, zet een schaal tompoezen, roze koeken, kroketten (of wat voor lekkernij dan ook gangbaar is op uw werk) neer en toon uzelf van uw grootmoedige kant. Maak u niet druk dat onaangename collega’s ook een graantje meepikken uit deze ruif.

Wat kun je trakteren?

Monster popcorn. Met popcorn kun je op een leuke manier ook veel makkelijke traktaties maken. Sneeuwpopcorn. Dino poep. Watermeloen ijsjes. Oreo lollies. Kaasstengels met vingerpopjes. Choco zoenen met sprinkles. Gepimpte cupcakes.

Wat kan ik trakteren?

Bij trakteren denk je gelijk aan gebak, maar er zijn nog meer zoetigheden om te trakteren. Neem bijvoorbeeld kleine gebakjes mee, zoals eclairs en macarons. Zo kan iedereen kiezen wat ze willen. Ook koekjes zijn populaire traktaties, want met koekjes kan je eindeloos variƫren.

Waarom trakteren?

Naast dat de jarige cadeautjes krijgt, is het in Nederland heel gebruikelijk dat de jarige ook wat lekkers uitdeelt. Deze traditie is ontstaan uit bijgeloof. Dat schrijft namelijk voor dat iemand die verjaart de hele dag gul en hartelijk moet zijn, omdat dat een positieve invloed heeft op het jaar dat komen gaat.

Wat kun je trakteren op school?

Ongezond lekkers is er voorverpakt genoeg te krijgen, bijvoorbeeld rolletjes mini mentos, doosjes Fruitella dummy, uitdeelzakjes skittles, chips, lollies, verpakte oreo koekjes en ijsjes. Gezonder lekkers zijn een zakje met een rijstwafel, knijpfruit, cheez dippers, babybel en een reep ontbijtkoek.

Wat geven aan collega’s voor verjaardag?

Een eenvoudige cake, al dan niet zelfgebakken, of een doos chocolaatjes uit de supermarkt zijn even lekker en een pak toegankelijker. DON’T: De aandacht trekken door elke collega persoonlijk wat lekkers aan te bieden.

Wat is een gezonde traktatie?

Groente en fruit in een leuk jasje. Kleine porties van producten die niet te veel calorieƫn bevatten. Denk aan: een doosje rozijnen, een klein bekertje naturel popcorn, klein koekje of minirolletje of zakje met kleine (suikervrije) snoepjes of dropjes.