Wat verdient een dj op de radio?

Wat verdient een dj op de radio?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Dj Een DJ in vast dienstverband zal ongeveer tussen de €1700 en €2425 per maand verdienen. Voor een radio-DJ/presentator met genoeg fans kan dit salaris oplopen tot €20.000 per maand, en de best betaalde artiest is DJ Tiësto, die miljoenen per evenement opstrijkt.

Hoeveel verdient een radio-dj bij 538?

Ruud de Wild (42), eveneens radio-dj bij Radio 538, vangt jaarlijks één miljoen euro. Het jaarsalaris van Giel Beelen, die presenteert bij de openbare omroep, wordt geschat op 300.000 euro.

Wat verdient Gerard Ekdom?

Gerard Ekdom Ekdom presenteert sinds 2016 de ochtendshow op Radio 2 en naar eigen zeggen bevalt hem dat goed. Aangezien hij dus onder de vlag van de Publieke Omroep vaart, is zijn salaris vastgesteld op de maximale norm. Dat wil zeggen dat Gerard Ekdom op ’t moment van schrijven op jaarbasis zo’n €187.000 verdient.

Wat verdient Klaas bij 538?

“850.000 euro per persoon per jaar, dat is wat ik gehoord heb. Het is een ongezond salaris. Ik weet hoe het voor mezelf was.

Wat verdient een dj per uur?

De prijs die je voor een ervaren allround DJ zonder apparatuur kunt verwachten ligt tussen de € 200,- en € 450,- voor een avondvullend programma van vier tot vijf uur draaien. Voor een hobby DJ kun je wel eens goedkoper uit zijn waardoor je tussen de € 150,- en € 250,- uitkomt voor een avond van vier tot vijf uur.

Wat verdient een dj bij radio 2?

Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 1.905 en € 3.198 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Wat verdienen Coen en Sander bij 538?

De Coen & Sander Show is één van de grootste hitprogramma’s van Radio 538 en naar verluid krijgen de twee radio-dj’s daar dik voor betaald. Volgens de geruchtenmolen krijgt Sander zelfs 2 miljoen euro per jaar op zijn rekening gestort.

Wat verdient Wietze de Jager?

In mijn tijd bij Qmusic ook al niet. Toen ik bij de ochtendshow werkte, verdiende ik volgens mij bruto 3250 euro per maand. Dat is niet om te huilen, maar ook geen bedrag waarvan je zegt: die dj pakt miljoenen.

Wat verdient een nieuwslezer radio?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Nieuwslezer Het salaris van een beginnende, afgestudeerde Nieuwslezer ligt op zo’n €2000 bruto per maand. Met meer ervaring en meer taken kan dit oplopen tot ongeveer €3500. De arbeidsvoorwaarden van een Nieuwslezer zijn afhankelijk van de organisatie waar hij werkt.

Hoeveel verdient een MNM dj?

Internationale DJ’s verdienen gemiddeld meer dan een half miljoen euro per week. Dat staat in het onderzoek van ING en 538 Nieuws.