Wat verdient een hoofdagent netto?

Wat verdient een hoofdagent netto?

Als hoofdagent met vier strepen val je in salarisschaal 7 van de politie-cao . De salarisschaal van hoofdagent loopt momenteel van € 2.060,- tot € 3.425,- euro per maand als je fulltime werkt. Een fulltime werkweek bij de politie is 36 uur.

Wat verdient een gemiddelde politieagent?

Het gemiddelde salaris voor een politieagent (m/v) in Nederland is € 2.487 per maand.

Wat verdien je als wijkagent?

Het salaris van een wijkagent politie begint bij € 2.164 per maand. Het beroep wijkagent politie is een variant van het beroep Allround politiemedewerker. Het salaris van Allround politiemedewerker ligt gemiddeld op € 2.632 bruto per maand.

Wat verdient een hbo politieagent?

Na de hbo-politieopleiding krijg je een aanstelling in een politiefunctie. Formeel is dit de functie senior in de basispolitiezorg. Dit is een functie in schaal 8 met bijbehorend salaris van minimaal € 2.715,- (peildatum juli 2020). Ook kent de politie een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoeveel verdiend het arrestatieteam?

Het salaris van een senior politiemedewerker arrestatieteam begint bij € 2.635 per maand. Het beroep senior politiemedewerker arrestatieteam is een variant van het beroep Allround politiemedewerker. Het salaris van Allround politiemedewerker ligt gemiddeld op € 2.867 bruto per maand.

Wat is het salaris van een piloot?

Het salaris van een Piloot is afhankelijk van de werkgever, de verantwoordelijkheid en de ervaring. Een beginnend Piloot verdient bijvoorbeeld zo’n €3200 tot €4500 netto per maand, maar een ervaren gezagvoerder kan bij sommige airlines tot ongeveer 250.000 euro per jaar verdienen, afhankelijk van zijn rang en functie.

Hoeveel verdiend een politieagent netto?

Het loon van een politieagent: 2.200 euro netto.

Hoeveel verdien je als geheim agent?

Salarisindicatie: Van €2881 tot €4070.

Wat verdien je als militair?

Gemiddeld Salaris Defensie Het gemiddelde loon binnen Defensie ligt op € 3.790 bruto per maand. Het minimale of startsalaris begint bij € 885 en het maximale loon is € 11.437 bruto per maand.

Wat is het salaris van een rechter?

Hoeveel verdient een Rechter gemiddeld in Nederland? Een Rechter in Nederland verdient gemiddeld € 2.810 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.390 (laag) tot € 3.235 (hoog).