Wat verdient een inspecteur bij de politie netto?

Wat verdient een inspecteur bij de politie netto?

Minimum en maximum salaris voor Inspecteurs van politie en rechercheurs – van € 2.310 tot € 5.046 per maand – 2022.

Wat verdient een teamchef bij de politie?

Gemiddelde maandelijks-salaris voor Teamleider (m/v) bij Politie in Nederland is ongeveer € 4.320, wat 20% boven het nationale gemiddelde ligt.

Wat is het verschil tussen inspecteur en rechercheur?

Zo houdt een Inspecteur bij de Recherche zich vooral bezig met zaken waar een reguliere Rechercheur zich ook mee bezig houdt, zal een Hulpofficier van Justitie zich meer richten op huiszoekingen en rechtszaken en zal een projectleider zich meer als ‘Brigadier’ bezig houden met een specifieke opdracht.

Hoeveel verdient een beginnend inspecteur?

Inspecteur lonen in België Als Inspecteur mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 42.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Inspecteur ligt tussen 35.700 € en 52.100 €. Voor een job als Inspecteur zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent.

Wat verdient een boa netto?

In de cao voor gemeenten worden boa’s veelal ingedeeld rond schaal 5: 1.500 tot 2.800 euro.

Wat verdient een hoofd inspecteur?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Hoofdinspecteur Afhankelijk van de instroomleeftijd en ervaring wordt de hoogte van het inkomen van de Hoofdinspecteur vastgesteld. Dit varieert tussen de €3019 en €4853 bruto per maand.

Wat is het salaris van een hoofdagent?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Hoofdagent Dit varieert tussen de €1399 en €2284 bruto per maand. Na je opleiding verdien je maximaal €2953 per maand (vastgelegd in CAO). Je krijgt flexibele arbeidstijden, toeslagen op het inkomen bij diensten buiten de reguliere 9 tot 5 tijden.

Wat is hoger rechercheur of inspecteur?

Rechercheurs hebben de rang van inspecteur, maar hebben geen leidinggevende rol.

Welke rang is inspecteur?

De rang inspecteur van politie zit tussen brigadier en hoofdinspecteur en is een leidinggevend niveau. Een inspecteur kan werkzaam zijn bij verschillende onderdelen van de politie en vervult meestal een leidinggevende functie.

Wie staat er boven de politie?

De korpschef heeft de leiding over de nationale politie. De minister van Justitie en Veiligheid (JenV) is eindverantwoordelijk voor het goed functioneren van de politie. De Inspectie Justitie en Veiligheid ziet erop toe dat de politie haar taken goed uitvoert.