Wat verdient Max Verstappen met Jumbo reclame?

Wat verdient Max Verstappen met Jumbo reclame?

Naar verluidt betaalt Jumbo een bedrag met zes nullen. In ruil hiervoor staan ze op de pet en helm van de Nederlander. Het salaris van Verstappen, inclusief bonussen en persoonlijke sponsoren, wordt geschat op ruim $ 45 à 50 miljoen per jaar.

Wie is de jongste f1 coureur 2022?

Juri Vips is de jongste coureur die dit seizoen meters wist te maken met zijn 21 jaar.

Hoeveel race wins Max Verstappen?

Het lijkt soms nog maar zo kortgeleden dat Verstappen zijn eerste zege boekte in Barcelona. Afgelopen weekend werkte de Nederlander zijn 150e race af. Deze race markeerde tevens zijn 26e overwinning. Daarmee staat hij nu boven Jim Clark en Niki Lauda die ieder 25e keer als eerste over de streep kwamen.

Hoe duur is een Formule 1 auto?

De prijs voor elk van de drie toegelaten eenheden per seizoen wordt geraamd op ongeveer 10 miljoen euro. Wie de prijs van een huidige raceauto op 12 tot 15 miljoen schat, zit er dus niet ver naast.

Wie rijden voor Ferrari?

Carlos Sainz begint aan zijn tweede seizoen bij Scuderia Ferrari, waar hij in 2021 verschillende podiumplaatsen behaalde. De Spanjaard rijdt opnieuw samen met de Monegask Charles Leclerc, die verschillende dagsuccessen op zijn naam heeft staan.

Wie is 1e rijder bij Mercedes?

Al sinds jaar en dag is Lewis Hamilton het gezicht als eerste rijder bij Mercedes. Nico Rosberg, Valtteri Bottas en sinds dit seizoen George Russell. Allemaal de tweede rijder bij het raceteam, achter Hamilton.

Wat verdient Max Verstappen als hij wint?

Bronnen melden aan de krant met het grote lettertype dat Max Verstappen nu zo’n 50 miljoen euro per jaar gaat verdienen bij Red Bull. Dat betekent dat de Nederlander ongeveer net zoveel gaat verdienen als zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton.

Wat verdient een F1 wereldkampioen?

Experts schatten dit bedrag op zo’n 5 miljoen euro. Volgend jaar kan dat meer zijn, met een titel op zak. Daarnaast verkoopt Verstappen genoeg merchandise en met een wereldtitel zit je eigenlijk de rest van je leven wel gebakken als het gaat om werk.

Wat krijg je als je een F1 race wint?

De grootverdiener in de Formule 1 is nog altijd Hamilton. De Mercedes F1-coureur ontvangt een basissalaris van $55 miljoen dollar – net iets meer dan Max Verstappen – evenals een bonus voor overwinningen en een eventuele achtste wereldtitel. In 2021 harkte hij in totaal zo’n $62 miljoen euro binnen.

Hoeveel liter benzine gaat er in een Formule 1 auto?

Aangezien het volume van brandstof afhankelijk is van de temperatuur en het F1-circuit ongeveer alle uithoeken van de wereld aandoet, rekenen ze in de F1-garages in kilo’s, veel betrouwbaarder. Maar voor wie toch wil vergelijken: ongeveer 120-150 liter brandstof per race.