Wat voor werk doet Daniel Bellinga?

Wat voor werk doet Daniel Bellinga?

In 2013 startten Daniel en Fara Bellinga met het YouTube-kanaal SlankenFit.tv, bedoeld om de door hen gegeven gezondheidstrainingen te ondersteunen middels instructiefilmpjes.

Waar verdienen de Bellinga’s hun geld mee?

Naast individuele successen, zijn er ook families die grof geld verdienen met het videoplatform. Zo ook de familie Bellinga, die al jaren bekend staat als één van de bekendste ‘vloggezinnen’ van YouTube Nederland. Van de opbrengsten besloten ze een prachtige villa aan te schaffen.

Wat verdient de familie Bellinga?

Bijna een miljoen euro. Met meer dan 500.000 abonnees is het Zwolse vloggezin Bellinga één van de populairste YouTubers uit Zwolle.

Wat is het adres van de Bellinga?

De Bellinga’s zijn vertrokken uit Zwolle. Het vloggezin – dat groot werd door ‘gewoon’ te blijven – betrekt een enorme villa in Raalte. Hun nieuwe onderkomen is van alle gemakken voorzien.

Hoe heet het 4e kind van de Bellinga?

Donderdag 1 juli werd om 02.50 uur ’s nachts Lucius geboren, het vierde kind van de familie. “Het gaat met iedereen goed”, laat moeder Fara weten op Instagram. Het Zwolse vloggezin Bellinga is met ruim een half miljoen abonnees razend populair op YouTube.

Hoe oud is Lucius?

De geboorte Zoontje Lucius Jan Daniel Bellinga is op 1 juli 2021 geboren.

Hoe oud is Luxy van de Bellinga’s?

Luxy Bellinga (Zwolle 8 februari 2018) heeft een youtubekanaal met meer dan 50.000 abonnees. Op dit kanaal maakt Bellinga challenges.

Wat verdient enzo Knol per dag?

Inkomsten per maand en per jaar Als we er van uit gaan dat EnzoKnol zo’n 1500,- euro per dag verdiend, dan kunnen we ook berekenen wat hij per maand en per jaar verdiend. 1500,- euro keer 30 (dagen) is 45.000 euro per maand. Dat is 45.000 euro keer 12 (maanden), dus 540.000 per jaar.

Hoe heet de vader van Malfidus?

Draco Malfidus

Hoe oud is Ilay?

Devran en Ilay zijn twee stoere jongens van 6 en 4 jaar oud en Miaz is de jongste zoon, die pas 1 is geworden.