Wat voor ziekte heeft Carmen Pfaff?

Wat voor ziekte heeft Carmen Pfaff?

Carmen Pfaff, de vrouw van voormalig keeper Jean-Marie Pfaff, lijdt aan osteoporose (botontkalking) en is voor 66 procent gehandicapt. Dat zegt Evert Santegoeds in Shownieuws. Daarnaast heeft ze meerdere gebroken ribben.

Wat voor werk doet Lyndsey Pfaff?

Lyndsey Pfaff, de jongste van de drie zussen, trouwde tijdens de reeks met Dave Volders en ondertussen zijn ze al 13 jaar man en vrouw. Aanvankelijk was Lyndsey inderdaad de manager van haar vader en werkte Dave in de autosector. Het koppel runt sinds een vijftal jaar echter samen een vastgoedkantoor in Brasschaat.

Hoeveel verdienen de Pfaffs per aflevering?

En dat allemaal zonder scenario’s.” “Nu is het al zover dat de fiscus haar eigen controles moet controleren.” Klopt het dat alle volwassen Pfaffs 25.000 euro per reeks aan de soap verdienen? Jean-Marie: (snel) “Over geld praten we niet.

Welke winkel had Carmen Pfaff?

Seizoenen. In de eerste drie seizoenen wonen alle dochters Pfaff nog in de villa van Jean-Marie en Carmen in Brasschaat. Inmiddels zijn alle dochters het huis uit en hebben ze ieder hun eigen stek. Debby en Nicolas wonen boven een bloemenwinkel wat vroeger hun eigen zonnebankcentrum “Sunset Boulevard” was, in Beveren.

Wat verdiende Jean-Marie Pfaff?

Jean-Marie en ik maakten er een wedstrijdje van. Wat hij per maand verdiende (zowat 1,25 miljoen oude Belgische franken), haalde ik binnen aan commerciële inkomsten. Ik gebruikte hem meer dan hij mij.

Wat verdient een K3 lid?

Het salaris Ze heeft zelf dus auditie gedaan in de tijd dat Josje uit K3 ging en ze vertelt op haar Instagram dat de laatste 30 meiden allemaal een contract moesten tekenen. Hierin stond een bedrag van 3200 euro bruto per maand vermeld.

Hoeveel verdienen de acteurs van Thuis?

De gemiddelde Vlaamse acteur komt lang niet rond als hij enkel zou acteren. Als ze dertig draaidagen per jaar kunnen scoren, is dat al helemaal niet slecht. Gemiddeld nettoloon: 250 euro per dag. Met andere woorden: ze verdienen met acteren gemiddeld 7.500 euro per jaar.

Waar wonen Carmen en Jean-Marie Pfaff?

Intussen hebben Jean-Marie en Carmen trouwens alweer een verhuis aangekondigd. Ze zoeken naar een bescheidener appartement sinds hun woning in Maria-ter-Heide te groot werd voor het koppel. Maar ook die villa staat intussen al twee jaar te koop voor 845.000 euro.

Waar woont Debbie Pfaff?

Debby Pfaff is bekend van de realityreeks De Pfaffs, die tot 2012 werd uitgezonden. Daarin waren Jean-Marie en zijn gezin in hun villa in de Belgische plaats Brasschaat te zien. Oudste dochter Debby woont samen met Nicolas en hun twee zoontjes Keano en Liam.

Wat doet Nicolas Liébart?

Tijdens het programma werd Nicolas nog bestempeld als de ‘luie van de familie Pfaffs’, maar nu is hij al vijf jaar in binnen- en buitenland actief in de pipe repairing voor de industrie, zoals raffinaderijen.