Wat zijn de moeilijkste levels van Candy Crush?

Wat zijn de moeilijkste levels van Candy Crush?

Level 65 zette miljoenen spelers voor een raadsel. Volgens Nyblom besloot King om het level expres heel moeilijk te maken, omdat dit het laatste level van de tweede grote update van de game was.

Hoeveel levels zijn er in Candy Crush?

Hoeveel niveaus heeft Candy Crush? Als je minimaal level 900 bent in Candy Crush Saga, heb je nog een lange weg te gaan. Op het moment van schrijven van dit artikel zijn er 12.185 niveaus en ongeveer 100 werelden om te verkennen. En wij vertellen je”Tot nu” want het King-team is toch al bezig met nieuwe avonturen.

Hoe krijg ik meer levens bij Candy Crush?

Als je de klok een uur vooruit zet, krijg je zo twee extra levens. Wil je echter weer terug naar de huidige tijd, dan moet extra lang moeten wachten op nieuwe levens. Zet je de tijd twee uur vooruit en vervolgens twee uur terug, dan is de wachttijd voor nieuwe levens twee uur langer. Houd daar dus rekening mee.

Wie heeft Candy Crush uitgespeeld?

Het heeft hem drie jaar van zijn leven gekost, maar de 23-jarige Belg Romuald heeft het populaire spelletje Candy Crush uitgespeeld. Romuald heeft ruim 2.000 levels doorgewerkt. ,,Ik speelde soms wel tien uur per dag”, vertelt hij aan de Belgische RTL.

Kan je een level overslaan bij Candy Crush?

Let op: er zijn geen shortcuts en u kunt geen levels overslaan in onze spellen, maar we hebben deze tips samengesteld om u te helpen zelfs de lastigste levels te verslaan!

Hoeveel mensen spelen Candy Crush?

De games van Candy Crush Saga-ontwikkelaar King worden maandelijks gespeeld door gemiddeld 285 miljoen mensen.

Waarom krijg ik geen reclame meer bij Candy Crush?

Er zijn niet veel manieren om gratis boosters te krijgen in de Candy Crush-app zelf. Daarnaast kun je een aantal hiervan verkrijgen via het dagelijkse draaiwiel. Het is echter een goed idee om vanaf de computer in te loggen op uw Facebook-account en af ​​en toe te spelen. Soms krijg je gratis boosters via Facebook.

Wat betekenen de boosters bij Candy Crush?

Boosters zijn een nuttige troef bij het aanpakken van levels in Candy Crush Saga. Soms kunnen ze het perfecte hulpmiddel zijn voor die moeilijke levels! Het is belangrijk om te weten dat er twee basistype boosters zijn…

Hoe kun je vrienden toevoegen op Candy Crush?

Als je een vriend wilt toevoegen of uitnodigen, klik je op het vriendensymbool in de zijbalk en typ je het e-mailadres in het veld ‘Toevoegen via e-mail’. Als het e-mailadres is geregistreerd, wordt er een vriendenverzoek verstuurd. Anders ontvangt de ander een standaardmail met een uitnodigingslink.

Waarom is Candy Crush zo verslavend?

Waarom is Candy Crush zo verslavend? Candy Crush heeft álles in zich om een verslaving te stimuleren. Het spelletje maakt gebruik van felle kleuren, hypnotiserende muziek en leuke geluidseffecten. Al spelende kan je je afsluiten van de wereld om je heen.