Wat zijn mijn Yu-Gi-Oh kaarten waard?

Wat zijn mijn Yu-Gi-Oh kaarten waard?

Klik op een YuGiOh Kaart Sets om een lijst met Card en hun. Te zien huidige waarde. Van daaruit kun je ook een Card aan je verzameling toevoegen of verlanglijst. Ga naar een Card detailpagina om de huidige prijzen te zien voor verschillende kwaliteiten en historische prijzen ook.

Hoe verkoop ik Yu-Gi-Oh kaarten?

Helaas is het niet mogelijk om al onze losse Yu-Gi-Oh! kaarten via deze site te verkopen. De overige kaarten verkopen we via de site Cardmarket. Yu-Gi-Oh!

Hoeveel verschillende Yu-Gi-Oh kaarten zijn er?

Het doel van Yu-Gi-Oh Duel Monsters is om de strijdt aan te gaan met jouw tegenstanders. Winnen kan door de concurrent van vierduizend naar nul punten terug te brengen. Maar ook wanneer de tegenstander niet langer meer beschikt over kaarten zal er gewonnen worden. Elk deck bestaat uit veertig tot zestig speelkaarten.

Hoe duur is de duurste pokemon kaart?

Bijna duurste pokemon kaart – Pokemon Blastoise #009/165R Commissioned Presentation Galaxy Star Hologram – 360.000 dollar. Een twee-in-een-kaart die een nieuw record vestigde voor de waarde van Pokémon-kaarten. Deze duurste pokemon kaart ter wereld werd in januari 2021 geveild voor een absurd bedrag van 360.000 dollar.

Wat zijn oude pokemon kaarten waard?

Pokemon-kaarten van de eerste generatie uit de jaren 90 kun je gegarandeerd voor een hogere prijs verkopen. Kenners hebben erop gewezen dat de linkse Charizard-kaart (richtprijs 700 dollar) ouder dan de middelste is en de middelste (richtprijs 300 dollar) ouder dan de linkse.

Heb ik zeldzame Pokemon kaarten?

Pokémon kaarten uit de eerste generatie, uitgebracht in 1999 en 2000, zijn daarom het meest zeldzaam. Hieronder vallen de Base Set 1 en 2, Jungle, Fossil en Team Rocket. Als je Pokémon kaart een label bevat waar ‘First Edition’ op staat, dan was het deel van de eerste druk in zijn kaarten serie.

Wat zijn oh kaarten?

Deze kaarten zijn ontworpen om de intuïtie, de fantasie, het inzicht en de communicatie te vergroten. Deze kaarten worden wereldwijd gebruikt door mensen om hun zelf-bewust- zijn in dit universum bewust te worden. De OHkaarten zijn ontworpen om je bewust te worden van je zelf en van de mensen om je heen.

Waar kan ik de waarde van mijn Pokemon kaarten taxeren?

Wanneer je een waardevolle Pokemon kaart bezit, kan je deze laten graden (taxeren) bij PSA, SGC of BCG. Maar, dit is best kostbaar. Je betaalt per kaart ongeveer 100 euro (inc afwikkeling zoals opsturen).

Wat betekent Yu-Gi-Oh?

(遊☆戯☆王, Yūgiō, letterlijk “Koning der Spellen”) is een Japanse strip of manga, die een groot mediafranchise heeft voortgebracht bestaande uit meerdere animatieseries, films, computerspellen en een ruilkaartspel.

Hoe oud is Yu-Gi-Oh?

(Japans voor: Koning der Spellen), ook bekend als Duel Monsters, is een Japans ruilkaartspel dat rond 1996 bedacht is door Kazuki Takahashi. De animeserie Yu-Gi-Oh!