Welke bikini voor dikke buik?

Welke bikini voor dikke buik?

Eén van de meest flatterende bikini’s met een buikje? De high waisted. Je buikje wordt verdoezeld en de nadruk wordt op je taille gelegd, waardoor je een prachtig zandloperfiguur krijgt. Met een opvallende top erboven zie je er helemaal beach proof uit.

Hoe kun je je buik dunner laten lijken in bikini?

Ga lekker een dagje shoppen met je vriendinnen, op jacht naar een bikini met print. Verticale strepen zijn altijd een goeie manier om iets slanker te lijken. Wanneer je een badpak met meerdere kleuren draagt, zorg er dan voor dat de buitenste kleuren het donkerste zijn. Want zo lijkt je taille nóg slanker.

Welke badmode slankt af?

Het beste kun je kiezen voor een badpak met een speciale voering, die zorgt voor een slanker gevormd silhouet en meer taille. Een badpak met een riempje is ook zeer geschikt. Draag je liever een bikini, zorg er dan voor dat je een sarong of pareo bij de hand hebt, hierdoor leg je meer de nadruk op je slanke benen.

Welke bikini bij appelfiguur?

APPEL FIGUUR Ga voor grote kleurvlakken, grote prints, verticale of diagonale strepen. Wil je graag een bikini dragen, kies dan voor een bikinitop met een beugel (en eventueel voorgevormd) voor extra ondersteuning. Vermijd kleine, lage broekjes.

Hoe kies je de juiste bikini?

Om je lichaam meer in balans te brengen kun je het beste kiezen voor tops die je bovenkant smaller laten lijken en broekjes die je rondom de heupen en billen wat meer vormen geven. Een bandeau bikini of halter bikini laten je breder ogen, een bikini met ‘gewone’ bandjes juist niet.

Waarom high waist bikini?

Een hoge taille geeft optisch een fictieve lijn van je heupen naar je middel en geeft daardoor je heupen wat extra aandacht. Dit is ook de reden waarom je dit soort broekjes zowel met een wespentaille kunt dragen als met een voller figuur.

Hoe lijkt je buik platter?

Draag geen oversized kleding. Ga voor een high waisted jeans. Draag een body onder je kleding. Kies voor verticale strepen. Haal je killer heels uit de kast. Corrigerend ondergoed doet wonderen. Draag niet te veel lagen over elkaar heen. Zorg voor een goedzittend ondergoed.

Hoe camoufleer je een dikke buik?

Lange bovendelen eindigen onder het breedste lichaamsdeel en maken langer. Modellen met een hoge taille leiden van de buik af en benadrukken het decolleté Jurken en rokjes die bij de dunste delen van jouw benen eindigen, leiden van de buik af. Verticale lijnen in de kleding verlengen jouw bovenlichaam optisch.

Welk model broek bij dikke buik?

Heb je een klein buikje of een dikke buik? Dan is een high waist jeans perfect om je buikje in te verstoppen. Door de hoge tailleband zijn vetrolletjes of een klein buikje vrijwel onzichtbaar. Heb je een dikkere buik dan zorgt de hoge taille band dat deze veel minder opvalt.

Welk badpak met dikke buik?

Tip: kies voor een model met plooien om meer taille te creëren. Vind hier badpakken die je figuur perfect laten uitkomen. Zorg dan voor goede ondersteuning door een bikini met beugel te dragen. Kijk ook goed naar de bandjes!