Welke Boekhandel verkoopt gele boekje?

Welke Boekhandel verkoopt gele boekje?

Normaal verkoopt de SDU 300.000 boekjes per jaar via bedrijven als KLM Health Services en natuurlijk de GGD, maar tot voor kort eigenlijk niet aan particulieren. De nieuwe distributie via boekwinkels, ANWB-winkels en de ANWB-website gaat soelaas bieden, verwacht de SDU.

Waar kan ik de gele vaccinatieboekje kopen?

Het felbegeerde gele vaccinatieboekje ligt vanaf vandaag bij de ANWB in de winkel en is vanaf begin volgende week ook in boekhandels verkrijgbaar. Mogelijk is de eerste lading snel uitverkocht, want voor de ANWB gaat het om een oplage van 30.000 stuks, laat leverancier SDU weten.

Waar kan ik het gele boekje laten invullen?

U kunt alleen terecht voor een aantekening in het gele boekje indien u uw vaccinatie ook bij één van de GGD’en heeft verkregen.

Kan ik het gele boekje bij de GGD kopen?

Gele boekje kopen Het Gele Boekje is niet bij de GGD te koop. Op deze website kunt u het Gele Boekje aanschaffen.

Wat als je je vaccinatieboekje kwijt bent?

Ik ben mijn vaccinatieboekje kwijt. Heeft de GGD gegevens van mijn eerdere vaccinaties geregistreerd? De vaccinaties die je bij de GGD hebt gekregen zijn opgeslagen in het digitaal dossier van die betreffende GGD. Tijdens het spreekuur kunnen de meeste GGD’en digitale gegevens ter plaatse oproepen tot 5-10 jaar terug.

Kan ik alsnog een stempel in mijn gele boekje krijgen?

Ben je door onze GGD al gevaccineerd, maar heb je nog geen bijschrijving en wil je dit alsnog? Kom naar één van onze vaccinatielocaties. Laat de host weten dat je komt voor bijschrijving in het gele boekje. Je krijgt een sticker in het boekje met daarop de naam van het vaccin.

Hoe krijg ik een vaccinatiebewijs op papier?

U kunt via de CoronaCheck-app een digitaal coronabewijs maken. Of op CoronaCheck.nl een papieren vaccinatiebewijs printen.

Hoe lang na vaccinatie in app?

Om de boostervaccinatie zichtbaar te maken in de CoronaCheck-app, moet je zelf iets doen. Het gebeurt niet automatisch. U kunt 24 uur na de vaccinatie opnieuw uw vaccinatiebewijs in de app ophalen door rechtsboven op het “+” teken te klikken en vervolgens te kiezen voor ‘Vaccinatiebewijs’.

Hoe krijg ik mijn Corona vaccinatie in mijn gele boekje?

U kunt ook de GGD vragen om de coronavaccinatie in het gele boekje te registreren. Het gele boekje is geen officieel vaccinatiebewijs. Bent u al gevaccineerd? Ook dan kunt u alsnog een registratie van uw coronavaccinatie van de GGD krijgen in het gele boekje.

Hoe kan ik mijn vaccinatie laten registreren?

Maakt u een afspraak voor coronavaccinatie? Dan kunt u toestemming geven om uw gegevens te delen met het RIVM. Het RIVM registreert deze gegevens in een centraal vaccinatieregister: het COVID-vaccinatie Informatie- en Monitoringssysteem (CIMS). Toestemming geven is vrijwillig.