Welke bril is in de mode 2022?

Welke bril is in de mode 2022?

Brillen zijn trendy. Brillen zijn al een tijdje behoorlijk trendy en dat geldt ook voor 2022 . Oversized brilmonturen. Aviator bril (piloten bril ) Cateye bril of vlindermontuur is trendy in 2022 . Transparante bril . Metalen montuur. Vierkante monturen. Kleurrijke brilmonturen.

Wat is de brillen trend 2021 dames?

Net zoals de zonnebrillen trends, zijn de brillen trends van dit jaar eye-catching met opvallende kleuren en vormen. Drie designs zijn het meest populair: oversized, geometrisch en schildpaddenschildpad. DIT zijn de belangrijkste brillentrends van 2021 en 2022, en je mag in ieder geval niet besparen op stijl en op lef.

Hoe weet je welke bril bij je past?

Brillen zijn er in verschillende vormen. Welke vorm bril het beste bij je past, hangt af van jouw gezichtsvorm. Je gezichtsvorm kan rond, hartvorming, driehoekig, rechthoekig of vierkant zijn. Voor iedere gezichtsvorm is een ideale vorm bril te vinden, die de mooiste punten van je gezicht benadrukt.

Wat voor kleur bril bij grijs haar?

Grijs haar is niet alleen gedistingeerd: je kunt er ook heel veel verschillende kleuren bij dragen. Dat geldt voor kleding én voor brillen. Bij grijs haar zijn stevige kleuren als rood, groen en blauw een goede match, maar ook een zwart montuur geeft een krachtige look.

Wat is beter bril met of zonder neusvleugels?

Prettig is juist weer dat er een groter draagvlak is op de neus, hierdoor wordt het gewicht van de bril meer verdeeld, waardoor je meer draagcomfort ervaart. En omdat er geen neussteuntjes op zitten kunnen deze ook niet gaan irriteren, knellen of afdrukken geven in de huid.

Welke kleur bril past bij groene ogen?

Groene ogen Voor een neutrale look kun je het beste een bril met groene tinten nemen, zoals onderstaand montuur van Enzzo. Wil je met je bril juist opvallen? Pak dan uit met monturen in de kleuren mahonie, aubergine, dieprood en robijnrood.

Wat is de beste opticien 2021?

Eye Wish is dankzij jullie stem uitgeroepen tot de Beste Winkelketen van Nederland (2021-2022) in de categorie optiek! Maar liefst 185.006 consumenten beoordeelden hun favoriete (web)winkel en Eye Wish kwam glansrijk als winnaar uit de bus als beste opticien.

Welke bril past bij een ovaal gezicht?

Een ovaal gezicht is meestal symmetrisch en combineert met de meeste monturen: denk bijvoorbeeld aan een pilotenbril of vierkante glazen. Bij deze vorm gezicht staan vrijwel alle soorten brilmonturen goed.

Wat is een goede opticien?

Volgens de test van de Consumentenbond hebben de ketens Eye Wish en Specsavers de beste resultaten geleverd. De nieuwere optiekketen uit het onderzoek Eyelove, heeft het slechtst gepresteerd in het onderzoek.

Hoe moet een bril zitten wenkbrauwen?

Zorg ervoor dat de bovenste rand van het montuur de vorm van je wenkbrauwen volgt. Dat maakt dat de bril je natuurlijker staat. Ook is het belangrijk dat het frame meer dan de helft van je wenkbrauwen laat zien. Als de bril als het ware over je wenkbrauwen valt, kan dat een gek effect aan je ogen geven.