Welke plaats woont Viktor Brand?

Welke plaats woont Viktor Brand?

Van torenflat naar huis met tuin “Hier woonde ik samen met mijn broer Lars en mijn ouders. Mijn vader kwam uit Deventer, mijn moeder uit Almelo. Na anderhalf jaar zijn we dan ook verder naar het oosten gaan wonen, in Wierden.” Toen Viktor acht was, kwam het gezin weer terug in Deventer.

Waar komt Viktor Brand vandaan?

Viktor Brand

Wie presenteert je huis op orde?

Viktor Brand gaat samen met een team van specialisten – een organizer, een huishoud expert en een klussser – aan de slag om huizen binnen een week op te ruimen, op te knappen en rigoureus afscheid te nemen van alles wat overbodig is. Komen jullie om in de spullen en lukt het jullie niet om orde in de chaos te scheppen?

Wie betaalt de rijdende rechter?

De proceskosten (kosten van onder meer deurwaarder, dagvaarding, getuigen) betaalt u zelf. Als de rechter u gelijk geeft, betaalt de tegenpartij deze kosten. Krijgt u geen gelijk, dan moet u de proceskosten zelf betalen.

Is meester Visser rechter?

Mr. Frank Visser is daadwerkelijk afgestudeerd als mr. in de rechten en is na een carrière bij de politie en het Openbaar Ministerie terecht gekomen bij de rechterlijke macht. Hij is momenteel naast zijn televisie rechterschap onder meer kantonrechter in Zaandam.

Hoe rechtsgeldig is de rijdende rechter?

De Rechtbank Amsterdam heeft bij vonnis bepaald dat de uitspraak van de Rijdende Rechter, het bekende televisieprogramma over de rechter die ter plaatse komt en een uitspraak doet over de zaak, een bindend advies is.

Waar is meester Frank Visser gebleven?

In zijn dagelijks werk is Beuving kantonrechter in Amsterdam en voorzitter van het Platform voor Innovatieve Projecten.

Wat kost je huis op orde?

Startpakket. Een uur kennismakingsgesprek en drie uur organiseren voor € 147,50. In deze drie uur gaan we een deel van jouw huis daadwerkelijk opruimen, zodat je zichtbaar resultaat ziet en wordt gemotiveerd om zelf hiermee door te gaan.

Hoe ruim je je huis op?

Begin met het verzamelen van je spullen per categorie. Maak keuzes en doe weg wat je al een lange tijd niet gebruikt hebt. Verplaats spullen die niet in de woonkamer horen naar een andere ruimte. Berg de spullen die blijven netjes op in lades, kasten, manden en dozen. Doe de spullen weg die weg mogen.

Hoe krijg ik mijn huis weer op orde?

Hoe minder spullen je hebt, des te makkelijker het wordt om op te ruimen. Zoek daarom naar dingen die sowieso weg moeten. Afval, kapotte producten, dingen die absoluut naar de kringloop mogen. Maak ergens in huis ruimte voor twee stapels: weggooien/recyclen en weggeven/verkopen.